Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    15. Ožujak 2015. 18:12

Znate,meni se to isto cini da ce nama finalisticama biti ono kao zatisje pred oluju!hehehe
    Ono,kad se stvarno sve umiri i mi se opustimo i pomislimo e danas sigurno necu rodit...ono bas pukne vodenjak ili nas trudovi uhvate!Hahahaha

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 18:15

sad cemo morat cekat do iduceg tjedna , vikend je jos samo par sati :)

• iska
    15. Ožujak 2015. 18:27

a nema veze da docekam i dr vikend
    vako ionako mi se mama i rata razbolili.gripu skupili,mama bolje al tatu jos drzi.a ja mislim da bi se i meni i njima raspuklo srce da ne mogu svoju unučicu viditi kad se rodi...

leptirica3
    15. Ožujak 2015. 18:34

Ma iduci tjedan je naš,i ako bog da tipkamo si iz rodilišta.  Iako sebe ne mogu zamisliti da se opce javim na mobitel a tek nekomu da sam rodila,ne znam zašto.. prije mjesec dana mi prijateljica javlja da je rodila 10 min nakon poroda,ostala sam u šoku.

Ana76
    15. Ožujak 2015. 18:40

Iska,skupi noge jos malo!
    A ja kad sam vam rodila,za 15 min.nakon sto su me sredili dali mi mob da javim muzu a on jadan nije nikud ni otisao nego cekao pred rodilistem!I ja njemu kazem da sam rodila..on meni,pa ne zvucis mi tako a i kad vec prije,tek si usla...hahaha!
    Istina mene je adrenalin prao jos dosta kasnije tako da sam si bila super,nista me nije boljelo i samo sam se smijala!

Ana76
    15. Ožujak 2015. 18:45

E al stvarno,sta je jos jedan vikend nakon onih devet mjeseci?Al meni je ovo malo  sad dulje od devet mj.!
    Al sad nam barem lijepo vrijeme stize,nema vise one gadne zime..evi gledam da je sutra jos malo oblacno valjda pa cijeli tjedan suncano..more preko 16-17'c!Miiliina

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 19:01

A ja sam se bojala da cu prerano rodit... O Bože, koje naivnosti...

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 19:41

I mene... Strava... I zato sam vec 4 tjedna u Splitu daleko od svojih.. bleeee

Sad me vec hvata tuga za domom i uopce mi se ne da rodit nego samo zamisljam kako bi bilo fino da mogu poc jedan dan doma popit kavu na suncu, zagrlit dragog i onda mogu rodit...

Ana76
    15. Ožujak 2015. 20:13

Jao,ja sam isto mislia da cu ranije rodit jer sam se vec u sestom mj.trudnoce pocela otvarati!Al sto je zanimljivije,nisam se ni nakon sto mi je dr rekla da se otvaram cuvala!Normalno sam sve radila u cijeloj trudnoci osim sto nisam dizala nista tesko!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.