Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    16. Ožujak 2015. 13:09

aha...bas se posrano osjecam i tuzno

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 13:41

i ja ... dogovorim kavu i setnju i bole me ledja i osjecam slabost... Bas sam ljuta i svi zivcani oko mene bice ovo jugo okrice i sad cu pojest krafnu od cokolade i bas me briga . Zdrav ručak je bio mogu zasrat s desertom 

Sara9
    16. Ožujak 2015. 13:46

meni lažna uzbuna, al bar sam torbu spremila 

Ana76
    16. Ožujak 2015. 14:00

Meni se torba redovno voza svaki dan,os ja na ctg sto idem,os muz na posao(hahahaha,de zamislite da me uhvati a ona na poslu)!!Ali neka nje unutra,ne smeta nikome a ja nemoram razmisljati!A ova za radjaonu samnom sto ce ici je stalno samnom,unutra papiri,novcanik,punjac,bocica vode,keksi(cokoladu pojela kao i Loreen),carape i stavit cu si jos jedne jednokratne i uloske kad dodje vrijeme,to sad ne vucam sa sobom!

leptirica3
    16. Ožujak 2015. 14:01

Ja ne znam što je meni ali mislim da nakon što sam skoro cijelu trudnoću prepavala(osim kad sam čistila), da cu prespavati i trudove,hahhahah dobro znam da nisu tako blagi..
    Jutros sam se digla u 8,a već u11 sam opet bila u ležecem položaju i zaspala.. 
    jedva cekam sutra ctg da cujem srceko svoje malo

Ana76
    16. Ožujak 2015. 14:33

I ja danas samo gledam gdje cu se ispruziti,malo sam usisala sve(pod vise nemogu gledat a kamoli ga ribat),skuhala rucak a u medjuvremenu svako malp se valjam po kutu i po netu gledam kakav je drugi porod!Sad rucala,mogu sad na miru i zaspat malo!

leptirica3
    16. Ožujak 2015. 15:40

Zar mi treba ta mala torba koja ide samnom, ja sam to sve stavila u jednu veću s rucnicama,spavacicom itd.. a vidiš tebat ce mi gačice i uložak,kako sam smotana.. ali neda mi se više razmišljati o torbi za rodilište...

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 16:41

Hm, ja nista ne nosim sa sobom na pregled osim trudnicke i novcanika, kad znam da me nece ostavit jer nit imam trudove nit sam otvorena... 

Evo me s kave. Sve sam prepjesacila. Osjecam se slomljeno jupiiii mozda veceras prespavam noc u komadu.. Najdraze mi je kad sam ovako umorna. Sutra cu na pregled oko 10 valjda cu do podne ipo doc na red... Pije mi se kava na suncu uopce mi se ne stoji po bolnici ko stup satima...

Ana76
    16. Ožujak 2015. 16:48

Ja odspavala kako mm kaze sat vremena,po meni nisam spavala nista jer sam stalno bila u nekom polusnu i cula sve okolo i samo se jos vise izmorila i sad mi je jos gore!

A cuj,ja sam tako prvi puta dosla sa velikom torbom koju sestre preuzmu kad ides na rodiliste,ovu svoju manju sam dala mm,izvadila papire i mobitel!Onda kad sam bila na stolu nakon poroda,sestre su mi morale kopati po njoj da nadju mob.,gace,uloske,a da ne pricam da sam smjela piti vodu a nisam ju imala sa sobom!Sad sam se malo raspitala kako druge pa znam za drugi put,dakle u neku manju,sportsku torbu si stavi sto sam ja..to ti je najbitnije tada a ni one ti onda nemoraju prekapat po toj velikoj

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 16:57

Ja imam dvije torbe. Jedna za radjaonu a druga za sobu... Pa sad sta ja znam koja ce mi trebat.... Pretpostavljam kad idem rodit imam njihovu spavacicu ili sta vec.?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.