www.zadarski.hr/teme/clanak/id/5560/nije-smio-umrijeti-zadarska-bolnica-prikrivala-istinu-o-uzrocima-smrti-sestogodisnjeg-djecaka-iz-sv-filipa-i-jakova
Znam da nije bas za trudnice,ali ja sam se rasplakala sada..bas mi je zao jako!Nemogu se zamisliti u kozi tih roditelja
Ja sam imala mučnine i samo sam jednom povraćala u trudnoći i i to mi došlo loše u osmom mjesecu trudnoće i naravno ispovraćala se u javnosti a ne u miru svog doma....
I meni su se izmijenjivali periodi proljeva i tvrde stolice... Možda nije viroza nego si pojela nesto sto ti bas danas nije pasalo ili sinoc.... Meni je to više normalno stanje...
A to sam već bila napisala onaj dan kad sam imala one bolove ko pred mengu i kad me jako bolio trbuh i leđa ( pod jako mislim na onu srednju bol koju ne možeš ignorirat) imala sam glavobolju i takvu mučninu u želucu da sam mislila da ću se ispovraćat po kući... Ali sam se otuširala vrućom vodom i prestalo je i nije se nikad više vratilo.... I trbuh mi je bio tvrd. To je bio nekakav trud falši ali baš baš neugodan... I mislila sam si jbt pa necu valjda povracat dok budem rađala ionako sam niskotlakaš neću bit pri svijesti pola poroda....
Ja sam na početku imala mučnine i povraćanja do 18 tjedna, tri puta ležala u bolnici zbog dehidracije i na lijekovima protiv povraćanja... tak da ovo vraća vrlo neugodna sjećanja. Ukućani mi imali crijevnu virozu ovaj vikend, jednodnevnu, pa se bojim da je ili to (makar ja s malo drugačijim simptomima) ili znak početka... BH kontrakcije su poprilično česte sad.
Can't stop the signal.
Ja imam te proklete BH kontrakcije non stop.... I ja se uplašim ako mi je trbuh mekan jer mi djeluje ko da je beba ,,omlohavila,,, u trbuhu pa mi svašta pada napamet.. Ali naravno to traje već sto godina i ništa se ne događa.. Kako smo sve različite...
Ja sam imala mučnine tamo do 5. mjeseca trudnoće ali nikad povratila nisam ali mi je bilo dosta mučnine dan i noć i kad su prestale mučnine bila sam mirna možda dva miseca i onda ove BH kontrakcije non stop. Ne može žena bit mirna
Vjerojatno ti je onda to mala virozica... Nemoj se brinut... Papaj rižu na vodi s lovorom( fuj ali pomaže) i slane štapiće i ako imaš proljev dobro je nagratat jabuku i čekat da pocrni i tako je pojest i čokolada za kuhanje stišće i čaj od šipka ....
Ja sam se tako bojala da će me uhvatit trudovi kad sam bila bolesna da me sve bolilo dodatno pa se probaj opustit...
Ovaj sustav naše države i njihovo ,,liječenje,, me zgražaju a nisu krivi toliko liječnici koliko ova gamad na vlasti ovoj i onoj i onoj prije nje....
evo ja s ctga...naravno da nema trudova samo beba skakala po ctgu.necu nikad roditi
Sortiraj odgovore
Najstariji