Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    16. Ožujak 2015. 12:41

www.zadarski.hr/teme/clanak/id/5560/nije-smio-umrijeti-zadarska-bolnica-prikrivala-istinu-o-uzrocima-smrti-sestogodisnjeg-djecaka-iz-sv-filipa-i-jakova

Znam da nije bas za trudnice,ali ja sam se rasplakala sada..bas mi je zao jako!Nemogu se zamisliti u kozi tih roditelja

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 12:41

Ja sam imala mučnine i samo sam jednom povraćala u trudnoći i i to mi došlo loše u osmom mjesecu trudnoće i naravno ispovraćala se u javnosti a ne u miru svog doma....

I meni su se izmijenjivali periodi proljeva i tvrde stolice... Možda nije viroza nego si pojela nesto sto ti bas danas nije pasalo ili sinoc.... Meni je to više normalno stanje... 

A to sam već bila napisala onaj dan kad sam imala one bolove ko pred mengu i kad me jako bolio trbuh i leđa ( pod jako mislim na onu srednju bol koju ne možeš ignorirat) imala sam glavobolju i takvu mučninu u želucu da sam mislila da ću se ispovraćat po kući... Ali sam se otuširala vrućom vodom i prestalo je i nije se nikad više vratilo.... I trbuh mi je bio tvrd. To je bio nekakav trud falši ali baš baš neugodan... I mislila sam si jbt pa necu valjda povracat dok budem rađala ionako sam niskotlakaš neću bit pri svijesti pola poroda....

Dvenas
    16. Ožujak 2015. 12:45

Ja sam na početku imala mučnine i povraćanja do 18 tjedna, tri puta ležala u bolnici zbog dehidracije i na lijekovima protiv povraćanja... tak da ovo vraća vrlo neugodna sjećanja. Ukućani mi imali crijevnu virozu ovaj vikend, jednodnevnu, pa se bojim da je ili to (makar ja s malo drugačijim simptomima) ili znak početka... BH kontrakcije su poprilično česte sad.

Can't stop the signal.

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 12:52

Ja imam te proklete BH kontrakcije non stop.... I ja se uplašim ako mi je trbuh mekan jer mi djeluje ko da je beba ,,omlohavila,,, u trbuhu pa mi svašta pada napamet.. Ali naravno to traje već sto godina i ništa se ne događa.. Kako smo sve različite...

Ja sam imala mučnine tamo do 5. mjeseca trudnoće ali nikad povratila nisam ali mi je bilo dosta mučnine dan i noć i kad su prestale mučnine bila sam mirna možda dva miseca i onda ove BH kontrakcije non stop. Ne može žena bit mirna 

Vjerojatno ti je onda to mala virozica... Nemoj se brinut... Papaj rižu na vodi s lovorom( fuj ali pomaže) i slane štapiće i ako imaš proljev dobro je nagratat jabuku i čekat da pocrni i tako je pojest i čokolada za kuhanje stišće i čaj  od šipka .... 

Ja sam se tako bojala da će me uhvatit trudovi kad sam bila bolesna da me sve bolilo dodatno pa se probaj opustit...

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 13:02

Ovaj sustav naše države i njihovo ,,liječenje,, me zgražaju a nisu krivi toliko liječnici koliko ova gamad na vlasti ovoj i onoj i onoj prije nje....

• iska
    16. Ožujak 2015. 13:03

evo ja s ctga...naravno da nema trudova samo beba skakala po ctgu.necu nikad roditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.