Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    16. Ožujak 2015. 10:58

e i lelox sretno u petak!!

Ana76
    16. Ožujak 2015. 11:53

Ma skuzit cete,i ja sam se isto bojala da necu znati!Neke zene boli iz ledja pa u trbuh a neke kao ledja uopce ne bole nego ih odmah uhvati trud u trbuhu!Tako da nemojte racunat sad bas da mora boliti u ledjima!JA sam recimo imala bolove u ledjima cijeli dan,i tek navecer sam dobila trudove oko osam,oko jedanaest navecer kad su se ponovili u tocnom razmaku od pola sata,nazvala sam rodiliste i rekla babici(poznanici) sta mi je.koje simptome imam jer me ovaj moj thejo odmah voziti a ja nisam htjela ici jer me nije toliko boljelo!Onda je ona rekla daa su to pravi trudovi i da ne dolazim dok ne budu na 5 min.osima ako mi p.voda ne ode,onda da dodjem odmah!Tako je i bilo!Kad vam buda imalo sumnjivo da bi mogli biti trudovi,najbolje je nazvati rodiliste i reci njima situaciju

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:56

Ja se osjecam ko da niti cu imat trudove niti ce mi puknut plodna voda... Postala sam previse nestrpljiva. Ne smijem bit takva...

Ana76
    16. Ožujak 2015. 11:59

Kupila jucer izdajalicu u dm-a za 205 kn sa onih 800 popusta bila je 429 :)

Jel ovo Aventova izdajalica?Ako je,vjeruj mi da vrijedi i bez popusta svake kune,bar je meni!Ja sam posudila od kolegice ali me je spasila od temperature i mastitisa i ostalih gadarija!

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 12:17

Hahahaha, da Ana, Aventova je. Frendica me nazvala da je jos samo jucer popust da ona ima na DM kartici bodove da ce mi uzet pa joj dam lovu. Spasila me. Nisam je ni mislila uzet na kraju... Bolje da je imam. Lako je preprodam ako ne bude trebala :) 

A za vodenjak ne znam što bi ti rekla...Ja to ne mogu ni zamislit :)

Ana76
    16. Ožujak 2015. 12:24

Da,meni je bome skupa trenutno i nisam ju kupila jer bas i nemam u planu jos djece a nisam s parama na ti ovih dana..al da mogu kupila bi si ju!Ovako ce mi kolegica poslati iz Broda ako bas bas zapne a sad cu prvo pokusati sama se izboriti sa malcem i cickama!nadam se da nece biti lijen kao seka oko jela,dan danas je takva..nek bude na mamu..hihihi!

Dvenas
    16. Ožujak 2015. 12:33

eto danas umjesto uobicajene jutarnje stolice imala proljev i nakon toga dorucak povracala... sva sam si jadna... bojim se da sam pobrala jednu od crijevnih viroza sto haraju okolo 

I jos jednom povracala... uf... ili je pocetak ili viroza :/ u svakom slucaju nimalo ugodno

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.