Hahahahhaahahahhaahhahaha, Loreen ja se baš pitam šta ce pisati kad nestane tjedana, znaci u srijedu mogu ocekivati prve čestitke.
super..vjerovatno ce i mene tako i mob podsjetiti par puta na dan da jos nisam rodila.glupe aplikacije..tako mi je s menstruacijom bila kad je kasnila.svaki dan svira alarm : '' jeste li zaboravili unijeti menstruaciju,promijenite način trudnoća!??!!''.... i da nakon sto je 10 dana tako svira glupi mob sam na kraju promijenila u ''način'' trudnoća.i sad ce opet pilati kad predjem termin haha
Uhh ev mene cure iz setnje!Zavrsila lijepo rucak i napravila muffine i lijepo ja mala u slajsanje do sestre!trebale smo sa muzema na kalelargu ali ga sinoc zvali radit pa smo ga ostavile da spava danas a mi fino do seke na kavu,poslije kave kolaci,pa u setnju i tako sam 1,5h setala fino sa takvom boli u preponi,uzas!Neznam otkud sad to ali nekako me boli kao unutrasnjost kuka ali ne kosti nego kao neki misic..neznam opisati!Ugl. izdrzala sam pa smo fino i na igralistu bile i onda kasnije ju vozile na posao pa dobile i pizzu gratis od mojih cura s posla!Evo sad se upravo tusim u njoj,treba nadoknadit danasnje izgubljene grame!Hehehe
I da,vidim da se jedna nije ni predstavila kak treba a vec ode,blago joj se!
Jao znas kako me bolilo da sam morala stati nekoliko puta,i bas sam planirala skroz na kolovare pa na kalelargu ali se nisam usudila,sto zbog noge sto zbog mjehura
Al nema veze,bas je dan bio prekrasan i skroz smo ga iskoristile!
al bas je prelijep dan danas.i ja sam jutros setala i dragi na gradele meso peka.bas savrsen proljetni dan...sutra ce vjerovatno opet usrana kisa
Navodno će kišit samo u unutrašnjosti... Nemam pojma ja su tra namjeravam na drugi kraj grada pješke na kavu pa ćemo vidit :D Ako zašteka uvalit ću se u bus ali prilicno sam dobro zadnje vrime nista me ne boli i ne stisce ali bilo mi je do nedavno ko Ani , strasan pritisak dole ko da cu eksplodirat svaki cas...
Sortiraj odgovore
Najstariji