Megy kod kod svih isto, samo kad ce, sad ce. Čitam sve signale ali nista se ne dešava nisam ni slutila na početku trudnoce da ce ovo zadnjih dana bit tako psihički iscrpljujuće premda sam mislila da cu fizički bit puno gore e nisam bas sam fit za nekog tko ima rodit svaki tren, ali zato psiha aaaaaa izludila sam samu sebe.
Curke donosite mi srecu!!!
Upravo mi pukao vodenjak, nadam se da ce bit sve ok ipak je mrvicu ranije krenula moja curica ☺
Pa ja ne vjerujem! hahahahahahah SRETNO MEGY!!
Ajmo ko je treća ima fore do ponoćiiii!!! hahahahahaha
hehehe..svi pomalo idu...a kod mene ni znaka za porod :'(
ja bi htjela bit treča... :P
Hahaha, ovo je predobro! Megy sretno! Javi nam se kako ste ti i curka!
Loreen, moj je sa mnom pa mu se ne da setati okolo, nekad hoce nekad nece, a ja isto ko i ti, mogla bih setati satima, a ne da mi se ko ludi hodati u krug po kvartu
A malo me strah otic na trg i tamo setati pa da me nesto ulovi ili pukne vodenjak, dok se izvuces iz one guzve mozes i rodit
Mi smo sinoc imali komediju, ja zapela za neke kablove koji su nam trebali, skoro pala i naravno viknem sta to tu stoji, i rasprava... Kaze mm pa zar ne vidis kud hodas, ja velim pa da, ne vidim! I stvarno ne vidim od trbuha
hahaha a ja sam jucer ujutro digla hlace sa susila( perem ih svako dva dana jer imam samo dva komada hlaca u koje mogu stat :D ) i obucem ih i cujem nekakav cudan zvuk, prigušeni i nešto me češka u hlačama i ja mislila etiketa i idem izvadit kad ono bumbar u ruci, jadan pod stresom sav , nije ni zna sto ga je snašlo pa sam ga zamlatila prema prozoru a prozor bio zatvoren mislim da je na kraju odletio na slobodu s potresom mozga.
Evo mi Klokanica cestita sto sam postala roditelj jer mi je 0 tjedana do poroda hahahaha Hvala Klokanici
Sortiraj odgovore
Najstariji