Ma ne brini se,mirna je jer je glavicom u zdjelici pa jadna ni nemoze nigdje...bitno ti je da ne spava stalno,mrdni ju slobodno par puta,gnjavi,nemoj cekati da se ona tebi javlja...tako ja svoga zaj...i da vidis kad me spici u rebro onda...hehehehe
Moja se sinoc oko ponoci razigrala, brojala sam zvijezde od boli ;) al stoputa mi je draze i da je tako nego da je mirna :)
Moj svaki puta sigurno reagira kad mu se seka navali glavom na guzicu,onda se obavezno rita....ja ju pustim da lagano nasloni glavu na dio trbuha gdje su mu guza i ledja i onda ju odmah gura...hahahaha a onda ona,pa zasto me je sad lupio?hahahaha
Cure moje, mene od sinoć boli stomak, kao da ću dobit M... Neznam jesu to oni falši trudovi ili šta? Idem spremat torbu za rodilište!
Ma da,rano je a mozda i prestane tako da samo mirno!Meni je pocelo sa boli u ledjima prvi puta,voljela bi da sad bude isto jer su nakon toga krenuli trudovi svakih pol sata pa sve krace!Bas ces ih skuziti jer ce ti se trbuh skroz zgrciti!
Ja se bojim da necu skuzit prve trudove jer bolove u ledjima i trbuhu i to potpuno grčenje imam već dosta vremena pa nikad nista... jednom su bili na svakih 20 minuta i nakon sat vremena prestali haha
uopce se ne nadam da cu početnim trudovima išta shvatit :)
Inače, dobro jutro svima, nadam se da ste dobro. Ja se spremam za šetnju i kavu. Kupila jucer izdajalicu u dm-a za 205 kn sa onih 800 popusta bila je 429 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji