Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    16. Ožujak 2015. 10:04

Ma ne brini se,mirna je jer je glavicom u zdjelici pa jadna ni nemoze nigdje...bitno ti je da ne spava stalno,mrdni ju slobodno par puta,gnjavi,nemoj cekati da se ona tebi javlja...tako ja svoga zaj...i da vidis kad me spici u rebro onda...hehehehe

phived
    16. Ožujak 2015. 10:05

Moja se sinoc oko ponoci razigrala, brojala sam zvijezde od boli ;) al stoputa mi je draze i da je tako nego da je mirna :)

Ana76
    16. Ožujak 2015. 10:08

Moj svaki puta sigurno reagira kad mu se seka navali glavom na guzicu,onda se obavezno rita....ja ju pustim da lagano nasloni glavu na dio trbuha gdje su mu guza i ledja i onda ju odmah gura...hahahaha a onda ona,pa zasto me je sad lupio?hahahaha

Sara9
    16. Ožujak 2015. 10:14

Cure moje, mene od sinoć boli stomak, kao da ću dobit M... Neznam jesu to oni falši trudovi ili šta? Idem spremat torbu za rodilište! 

Ana76
    16. Ožujak 2015. 10:33

Ma da,rano je a mozda i prestane tako da samo mirno!Meni je pocelo sa boli u ledjima prvi puta,voljela bi da sad bude isto jer su nakon toga krenuli trudovi svakih pol sata pa sve krace!Bas ces ih skuziti jer ce ti se trbuh skroz zgrciti!

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 10:55

Ja se bojim da necu skuzit prve trudove jer bolove u ledjima i trbuhu i to potpuno grčenje imam već dosta vremena pa nikad nista... jednom su bili na svakih 20 minuta i nakon sat vremena prestali haha

uopce se ne nadam da cu početnim trudovima išta shvatit :)

Inače, dobro jutro svima, nadam se da ste dobro. Ja se spremam za šetnju i kavu. Kupila jucer izdajalicu u dm-a za 205 kn sa onih 800 popusta bila je 429 :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.