Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    15. Ožujak 2015. 10:41

E ti i tvoj predosjecaj...ajde valjd ce bit nesto od njega!Kod mene,sumnjam ali nadam se eto da je Loreen barem vece srece danas!
    E da,kod mene jutros kila manje na vagi...ahahahaha a ja se cudim a toliko isla kakati jucer...hahahah

Aleksandra2
    15. Ožujak 2015. 10:46

Mozemo pocet s okladama.. ja ulazem i loreen :D

Nego da vas pitam...u ut mi je uobicajeni pregled u 38. Tjednu, rekla mi je da cu od pretraga morat radit jos jedino bris za streptokok. Jel to moja ginek.odma sad na pregledu obavi il me salje negdi?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Dragana31
    15. Ožujak 2015. 10:59

Ja sam danas bas dobre volje nema zgaravice već dva dana puj puj da ne ureknem i super se osjećam, tek sam sad skuzila koliko mi je kvarila raspoloženje i opće stanje, sad imam osjećaj da bi mogla zgradu priskocit.

Ana76
    15. Ožujak 2015. 11:31

Ja bas nesto i nisam,ali evo pravim muffine pa cu poslije rucka u setnju..al idu mi na zivce ovi oblaci a tako je lijep dan,oni ga bas narusavaju

Dragana31
    15. Ožujak 2015. 11:53

Ma rekla sam samo pozitivo, moji doma navijaju da nesto krene i da rodim sutra jer i pok. Svekar i diner su rodjeni 16.03 pa bi bas bilo zgodno da i treća generacija počne na 16.03. Svi su puni savjeta šta da radim da se nesto pokrene. Bas je neka blesava atmosfera u kuci puna babskih prica, čak je sveka napravila curry umak kao da to potiče trudove, ma mo smislit.

Ana76
    15. Ožujak 2015. 12:15

Ma je,nema nista od toga...kad bude biti ce,ja vise necu da pogledam ni loptu ni kadu,,sad samo setam to mi najvise pase!

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 12:43

Meni ništa. Jutros sam se probudila u 3ipo pa zaspala opet u 4 ipo pa onda u 6 pa zaspala u 7 i digla se u 11 ipo utrnuta s pola tijela i bolovi u trbuhu mislila sam da su trudovi koliko me bolilo a zapravo me crijeva bolila -.- I bolilo me malo u zdjelici ali to je od onog mog pilatesa glupog....

Rekla mi frendica da ja neću prije 21.3. Eto pa bude Ovan na kraju a ne Ribica....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.