Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    14. Ožujak 2015. 11:35

Hvala crnka ma lupa mala ko luda tako da me nije strah već eto samo da pitam.
    Phived to ti se beba spusta i nabija glavicom tako da sve boli, mene pogotovo stidna kost kad se ustanem s kauča ili se okrenem u krevetu bas osjećam bebinu glavicu u zdjelici

• Ukilele
    14. Ožujak 2015. 11:36

Ja sam primjetila da me prepone bole navečer, pogotovo kad se dižem na wc.. al ovako preko dana ništa.. ovaj moj dečko se neće spustit nikako meni se čini

phived
    14. Ožujak 2015. 11:53

meni je isto tako počelo prvo navečer, al sad to bome stalno osjećam...

Ana76
    14. Ožujak 2015. 12:35

Evo mene s ctg-a i kavice,sutra moram opet!
    Sutra opet vade p.vodu,jucer nisam skoro ni osjetila a sutra ce u bolnici vadit,tko zna kome cu sad zapasti..uff to mi je grozno,neki su njezni bas a neki ko traktor!Mene je prekjucer jako pocela boljeti ta kost i pitala sam dr  zasto toliko boli,ko da ce mi puci po pola(moze li ona puci??),rekao mi je da se bebo nabija dolje sad u zdjelicu i da me zato boli!Evo od jutros se trbuh bas spustio,osjetim sve,al bas sve,i kad glavicu okrene a i on je se sav okrenuo,sad me nogicama lupa po lijevoj strani a stalno je na desnoj bio!I da,jos uvijek je miran,ctg mrzi i uvijek lupa i skace kad sam na njemu a danas opet nista,ja ga mrdnem,malo se promeskolji cisto da se javi i to je to!

• iska
    14. Ožujak 2015. 13:54

kako to da si svaki dan na ctgu..sta maltretiraju s tim toliko?

Ana76
    14. Ožujak 2015. 14:20

E vjeruj mi,nemam pojma!Bas mi idu na zivce,jucer bila kod svog dr,on kaze danas u bolnicu,ovaj u bolnici kaze da dodjem sutra opet ujutro na ctg i plodnu vodu pa cu sigurno opet u pon kod svog!Ma za popizdit,bar da imam neke trudove ili da je voda mlijecna pa ajd,nego trudici do 25-30..nista,a voda cista!Uff

• iska
    14. Ožujak 2015. 14:28

bas te bezveze maltretiraju 

Ana76
    14. Ožujak 2015. 14:31

kako ti cesto ides?tebi je 18.termin?

Tina94a
    14. Ožujak 2015. 14:35

Drage moje, danas je neki čudan dan što se bolova tiče, mene boli u preponama, jedva hodam tj. vučem se po kući...😓
    katastrofa...

Ana76
    14. Ožujak 2015. 14:40

Mene danas ne boli,a ni jucer nisam bila nesto puno aktivna pa nije ni jucer!Ali evo sad sam nakon ctg-a,generalke po kuci i po vani konacno legla,sad kad me navecer uhvati rasturati!Al kad jednostavno nemogu lezati na miru,ko da mi sto crvi u guzici radi!
    Lezim i mislim se,vidis...auto nisam usisala a mm to nece znat ko ja,di cu tako ic rodit pa bebu vozit kuci...hahaha,i onda ustanem i odem ga usisati!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.