Hvala crnka ma lupa mala ko luda tako da me nije strah već eto samo da pitam.
Phived to ti se beba spusta i nabija glavicom tako da sve boli, mene pogotovo stidna kost kad se ustanem s kauča ili se okrenem u krevetu bas osjećam bebinu glavicu u zdjelici
Ja sam primjetila da me prepone bole navečer, pogotovo kad se dižem na wc.. al ovako preko dana ništa.. ovaj moj dečko se neće spustit nikako meni se čini
meni je isto tako počelo prvo navečer, al sad to bome stalno osjećam...
Evo mene s ctg-a i kavice,sutra moram opet
!
Sutra opet vade p.vodu,jucer nisam skoro ni osjetila a sutra ce u bolnici vadit,tko zna kome cu sad zapasti..uff to mi je grozno,neki su njezni bas a neki ko traktor!Mene je prekjucer jako pocela boljeti ta kost i pitala sam dr zasto toliko boli,ko da ce mi puci po pola(moze li ona puci??),rekao mi je da se bebo nabija dolje sad u zdjelicu i da me zato boli!Evo od jutros se trbuh bas spustio,osjetim sve,al bas sve,i kad glavicu okrene a i on je se sav okrenuo,sad me nogicama lupa po lijevoj strani a stalno je na desnoj bio!I da,jos uvijek je miran,ctg mrzi i uvijek lupa i skace kad sam na njemu a danas opet nista,ja ga mrdnem,malo se promeskolji cisto da se javi i to je to!
E vjeruj mi,nemam pojma!Bas mi idu na zivce,jucer bila kod svog dr,on kaze danas u bolnicu,ovaj u bolnici kaze da dodjem sutra opet ujutro na ctg i plodnu vodu pa cu sigurno opet u pon kod svog!Ma za popizdit,bar da imam neke trudove ili da je voda mlijecna pa ajd,nego trudici do 25-30..nista,a voda cista!Uff
Drage moje, danas je neki čudan dan što se bolova tiče, mene boli u preponama, jedva hodam tj. vučem se po kući...😓
katastrofa...
Mene danas ne boli,a ni jucer nisam bila nesto puno aktivna pa nije ni jucer!Ali evo sad sam nakon ctg-a,generalke po kuci i po vani konacno legla,sad kad me navecer uhvati rasturati!Al kad jednostavno nemogu lezati na miru,ko da mi sto crvi u guzici radi!
Lezim i mislim se,vidis...auto nisam usisala a mm to nece znat ko ja,di cu tako ic rodit pa bebu vozit kuci...hahaha,i onda ustanem i odem ga usisati!
Sortiraj odgovore
Najstariji