Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    13. Ožujak 2015. 21:09

Meni su oboje bili sprijeda ali eto kkazem ti,kod male je bila vise gore meni kod cica pa je ostatak truha bio tanji dolje pa je imala fore za grbice i laktarenja(grebala me nokticima cak)a maleni nema to zadovoljstvo jer je bas nasred trbuha,bas na pupku mom nekako!A znas sta,nije bas da zalim za grbicama,boli to nekad uff,iovak me dovoljno boli kad legnem postrani pa kad krene tulumarenje koljenima i rukicama,jaooo!

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 21:11

Idem se otuširat i dobro isplakat , tako necu ni ja znat koliko plačem 

• iska
    13. Ožujak 2015. 21:18

a bolu grbice da...pogotovo sad pri kraju.beba vec ojacala.uopce me ne veseli vise kad se rita.

leptirica3
    13. Ožujak 2015. 21:19

Meni je posteljica straga,tako da se dobro vidi kad izbaci koljeno,stopalo,lakat. a najsmješnije je kad se nekako nogicama odgurne i izbaci guzu pa ga tata ljubi..

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 21:32

Evo kako smo se oraspoložili  Koje promjene raspoloženja 

Dvenas
    13. Ožujak 2015. 21:45

Ana, pa tebi je skroz spušten trbuh! Sad vidim kako to izgleda.... nećeš ti još dugo.

Can't stop the signal.

Ana76
    13. Ožujak 2015. 21:47

Aaaa Loreen,bas ti je lijepi pupo!I da,zeznula sam se,nisam u rangu stobom,tvoj je ipak veci veci!
    I zbilja si super,samo si u trbuh dobila!Mene ima zbilja posvuda!

Dvenas
    13. Ožujak 2015. 21:50

Loreen! Super fotka! Ja jedva ista mogu od bolova u leđima... malo sjedim, malo stojim, malo na lopti, malo klečim...  i tak u krug

Can't stop the signal.

Ana76
    13. Ožujak 2015. 21:56

E meni je bebac bas miran danas!Sad sam legla,ima vec pol sata i inace sad krene ritat se za cijeli dan ako nije stigao od mojih aktivnosti!Ali evo ga miran je stalno,na ctg-u danas spavao,od jutros miran,malo sam ga drmusala ali nije bas vrijedilo ali se na uzv-u kretao pa je dr rekao da je to normalno sad pred kraj!Al bas mi cudno sto je tako dobar,malo nogicom mi se javi i to je to!Bas mu je tijesno sada valjda!

Dvenas
    13. Ožujak 2015. 22:00

Kazu da se hoce beb smirit pred porod... mozda skuplja snagu za izlazak :)

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.