A jel ti treba tecaj za to?Jer stvarno i ja mislim da je tako lakse,ono dok lezis je koma stvarno,ja sam se cak htjela nakrenuti u trudovima nekako ali mi nisu dali
a znam da treba partner ja mislim zbog toga biti na porodu,..a isli smo na tecaj da moze biti sa mnom pa zasto ne iskoristiti ga za oslonac hehe..ja se bas mislim za taj stolac.jer ja ne mogu lezati na ledjima.meni je najgore lezati kad boli.al ne znam jel mogu onda i zarezati medicu ako bude trebalo
Nama je babica na tecaju isto pohvalila stolcic, al je rekla da bi ga vise preporucila drugorotkama i viserotkama jer da zena zna dosta popucati u tom polozaju.
Ja stvarno ne znam puno, jel ima mozda netko vise info o tome? Ja sam sjela na njega al meni nije pasao, prenisko mi je nekako
e pa zato se i mislim..ne znam bas kako mogu zarezati dok ja čučim haha ili šivati.a sumnjam da se možeš seljakati sa stolčića na krevet vamo tamo.ne znam...
Na boku si kad si na stolu,ne na ledjima...bar ja nisam bila!A kad si za tiskanje onda te prebacuju naledja,spustaju stol i dizu ti noge!Al i to na boku je koma!
U Splitu ne moraš na tečaj nego samo platiš 400 kuna.. Svugdi je drukcije.. Moras pitat bas u Zd.. Najbolje ih nazvat i pitat ili ti pitaj osobno kad si tamo svaki dan :)
A mislim da ti je izgon na stolu svejedno jer ne kužim ko će dole hvatat bebu ko loptu :)
Ma ja vjerujem da je sigurno lakse puno ali meni ne vrijedi svakako jer nemam pratnju!Ma izletit ce on meni svakako,jos cu ih moliti ako moze bez epiz.ako nebude potrebno!
Ma ja vjerujem da je sigurno lakse puno ali meni ne vrijedi svakako jer nemam pratnju!Ma izletit ce on meni svakako,jos cu ih moliti ako moze bez epiz.ako nebude potrebno!
Sortiraj odgovore
Najstariji