Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina94a
    14. Ožujak 2015. 14:42

hahaaha...ti si super, meni su suze krenule maloprije kad sam se dizala od stola kolko boli 😞

Ana76
    14. Ožujak 2015. 14:47

Sorry,jedna je 18.pa sam pobrkala!Dakle skupa smo,ok!Meni opet to tvoje prerijetko..ja sam do prije tjedan dana isla svaka cetiri dana,sad sam bila u nedjelju,srijedu,petak i danas..svaki drugi dan otprilike sada!

• iska
    14. Ožujak 2015. 14:54

a isti vrag 17,18 necu ni na jedan od tih datuma sigurno roditi haha...a sto ja znam vidi dr. da je beba na ctg aktivna,protok posteljice dobar pa ne filozofira oko tih pregleda puno...a svaki doktor to drugacije vodi vidim

• Loreen
    14. Ožujak 2015. 14:55

Mene je sve prestalo bolit tj puno rjeđe me boli taj pritisak u zdjelici i preponama, Kao da se tijelo naviklo, rekla bi.... Evo me iz šetnje, ljuta sam jer ovi debili, maloljetni neodgojeni razbijaju po cesti i sad ja ne mogu popodne u šetnju jer mi svi govore da mi još fali da mi nešto doleti u glavu. Oni i njihova utakmica, ne mogu ko normalni ljudi bit svi skupa.... 

Nit vise imam česte trudove, niti bolove, ma ništa... Noćas me budila tjeskoba dva puta iako sam bila umorna nisam mogla odma zaspat, biće podsvjesno.

Sad iza ručka ću opet usisat cijeli stan i očistit sve elemente, izbacit neke nepotrebne stvari, napravit cu temeljito čišćenje( svaki dan usisavam i čistim prašinu...) Mislim da sam obolila psihički... 

Sutra mi je termin ali po doktorici je 17. i skroz imam osjećaj da ću joj doć tamo na pregled 17. u utorak... 

Puna sam energije, želim trčat po suncu, htila sam na Marjan šetat a sad ćorak zbog ovih glupana agresivnih. Nadam se da će sutra bit sunčano i onda ću cili dan šetat. Doručak, kava, šetnja, i da večer dočekam mrtva umorna. Prepuna sam energije. Dosta mi je više odmaranja i skupljanja energije za porod jer ću eksplodirat.

Ja sam imala dva dana smeđi iscjedak nakon jednog pregleda. To je normalno. 

Ana, baš te zafrkavaju s tim pregledima svaki dan... Ali ako ne rodim sutra bit će tako i meni ali vjerojatno svaka dva dana.... Ne kužim zašto svaki dan? Možda si toliko prezrela da sad moraju svaki dan možda i dva puta  Vidim tebe i tako je i meni u glavi da ću i ja tako....

Ana76
    14. Ožujak 2015. 15:00

Koja od vas jos je drugorotka?Bila je Tanja,e sad...nemogu se sjetiti ovim mojim trudnickim mozgom...mozda Kiki?Ili Crnka??Nemojte se ljutit sto se ne sjecam ali jednostavno u cijeloj trudnoci brzo hlapim,zaboravljam ko tuka!
    Ugl.koja se pronadje da pitam:drip??kakvo je iskustvo bilo prvi puta,sa ili bez dripa?Ja sam ga dobila u zadnjih 15 min.dok sam bila na sest prstiju jer se dr nije dalo cekati i doslovno me razvalilo od bola tih 10 kapi pa bi ja ovaj puta trazila ako je moguce da mi ga ne daju!Sta vi mislite,jel pametno?Sa svojim trudovima bi malo duze radjala ali su bili pjesma naspram ovih!

• Loreen
    14. Ožujak 2015. 15:18

A možeš po pravilu odbit drip ali valjda ovisi na koga naletiš... Moja frendica je odbila pa su joj rekli da će se beba više mučit jer su joj preslabi trudovi pa je pristala... Bojiš se valjda u onom trenu da ne doneseš pogrešnu odluku a nismo mi doktori ipak....Pogotovo prvi put...

• Loreen
    14. Ožujak 2015. 15:19

Ja nemam osobno iskustvo! Ali mama mi je rekla da je sva tri poroda dobila drip jer bi inače rađala još 10 sati.... Meni je prvi put... Pitaj boga kako će proć sve...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.