hahah a rekli su nam i da su dobili neki krevet.koji se sklapa pa si u polusjedecrm polozaju..naravno samo 1 pa ako jos neko radja valjda se trebas tuci za to..hahah...al na kraju kad me zaboli mislin da ce mi svejedno biti kad se izbezumim jesam li u štali ili na krevetu.
Ja bi se volila uvalit na stolčić zbog debele bebe :) da lakše izađe... Ne mogu zamislit da rađam u ležećem položaju jer mi ne može ni uzv napravit dok ležim na leđima nego se stalno moram okretat na bok jer mi dođe loše i gubim zrak i vrti mi se....
Aaaa, Crnka sretno!!! Drzim fige da sve bude super i saljem puno puno pozitivnih misli!
Ma necete lezat,kazem vam!Lezeci polozaj na boku kao sad dok ste na ctg-u je dok imate trudove,cim vam krene da morate tiskati one vas nekako odignu,dakle stave vas na ledja pa spuste onaj dio gdje su vam bile noge,stave nogare,tu vam dignu noge a uz to imate nekakve drzace za koje se drzite dok tiskate...eto meni je tako bilo..dakle nikakvo lezanje na ledjima,cim krene izgon vi bebu tiskate vani i presavijate se,uz to vam je sestra iza vas,podupire vam ledja,bas ako vam se dr treba nalec na trbuh,kaze vam prije toga pa se onda malo spustite na ledja...uff nabrzinu sam nabrljala sad al nadam se da kuzite!
Crnka sretno i imala sam osjećaj da ce danas jedna od nas na posao. Još jedanput puuuno sreće i nek ti bude bas onako kao si zeljela
CRNKA SRETNO!!! priznajem ljubomorna saaaaam!!!!
Drži se!! Ti to možeš!
Sortiraj odgovore
Najstariji