Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    13. Ožujak 2015. 23:41

Da, pa trudnice kao imaju prednost ali nisam duuugo vidila taj natpis nigdi...

phived
    13. Ožujak 2015. 23:47

Ana

E meni je bebac bas miran danas!Sad sam legla,ima vec pol sata i inace sad krene ritat se za cijeli dan ako nije stigao od mojih aktivnosti!Ali evo ga miran je stalno,na ctg-u danas spavao,od jutros miran,malo sam ga drmusala ali nije bas vrijedilo ali se na uzv-u kretao pa je dr rekao da je to normalno sad pred kraj!Al bas mi cudno sto je tako dobar,malo nogicom mi se javi i to je to!Bas mu je tijesno sada valjda!

Ana, meni je isto danas ful mirna, baš sam se isprepadala. Inače je 90 posto dana aktivna... naravno krivim drmusanje na ctg-u... ja tu čuvam svoju bebu, a onda je oni tako tresu...  
    znam da vjerojatno znaju šta rade, al baš me brine to što mi ne rade uzv. ići ću kod svoje privatno i riješit se tog straha! malo sam je više osjetila maloprije dok sam sjedila onako nagnuta naprijed i osjetim da mi se gura dolje... nadam se da je to samo takav dan i da će sutra plesačica opet bit u formi 

ja sam neki dan u mesnici dobila džabe namaz od čvaraka hahaha  a bezveze sam samo pitala jel to njihova proizvodnja

• iska
    14. Ožujak 2015. 08:53

ajme i meni se beba smirila.sinoc je bas jedva aktivna bila...inace me satere sto radi s nogama.i jutros se nikako javiti i drob mi ful mal izgleda.sva sam se isprepadala.valjda je malo iza posla pa ju ne mogu osjetiti
    ..

leptirica3
    14. Ožujak 2015. 09:09

Pokušaj sjesti,umiriti se,nasloni se.. i lagano rukama pomjeraj stomak,onako kao da želiš uzeti bebu. Ja svoju tako probudim kad želim da se javi..

• Ukilele
    14. Ožujak 2015. 09:24

Dobro jutro curke! Čisto da pozdravim sve okruglice! Ajmo, vikend je, đeco vankaaa!!

Dragana31
    14. Ožujak 2015. 10:44

Jutro curke, ima li šta novog kod vas? Evo kod mene još od jučerašnjeg pregleda svaki put kad se obrisem smeđi trag na papiru nije intenzivan već onako blijed ali sluzi nema onako normalno sve. Šta mislite bi li to moga bit čep ili je dr jučer kod pregleda bio malo grublji pa sad to izlazi? I uopće bi li se tribala brinut zbog tog jer kažu kao to je normalno, a ja naravno brinem malo?

phived
    14. Ožujak 2015. 11:15

mogle bi komotno otvorit kladionicu koja će prva 

btw. jel ikoga bole kosti na preponama?

• Ukilele
    14. Ožujak 2015. 11:25

Dragana tako je meni bilo zadnji put kad sam došla s pregleda.. kao smećkasti neki iscjedak, imala sam ga do kraja dana a ujutro sam bila na pregledu... sutradan nije više ništa bilo.. ma ne trebaš se brinit, mislim da je to sve normalno i vjerovatno malo od grubljeg pregleda.. a i ako ti se beba uredno javlja onda pogotovo nemaš razloga za brigu.. i ja sam se bila prepala kad mi je to curkalo al bebač se javlja ko lud tako da je to najbitnije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.