A vidjet cemo,sve me hvata strah od ovog mira,nit ctg sta pokazuje,nit se ja vise otvaram a i bebo se sad umiruje...bojim se da ce to biti ekspresni porod ovaj puta..kad krene necu se ni snaci,a bit cu gotova!hihihi
Samo da vas pozdravim. Citat cu sve drugi put. Sva sam zaokupljena bebom i sobom. Drzite se, jos malo je do kraja
A draga,nek si se javila!drago mi je,samo nek je sve uredu...ja te shvacam jer kad sam rodila nisam znala gdje mi glava a gdje guzica..kamoli pomislit na forum!Kad dodjes sebi citat cemo te na pricama s poroda!Puse tebi i bebi!
Ana, nadam se da ti bude tako
Bar da se neko od nas ne boji da ce dugo trajat
A ja sam pocela se rastezat i tako me to opustilo a bas sam shebaus bila... I sad sam se oprala i sva sam mirišljava i mogu u bolnicu .. NOT.... haha
Sad se moram svaki dan temeljito prat i depilirat jer ko zna koji dan ce me uhvatit....
Jos malo i termin mi je.... Dakle, nemam pravo šizit dok ne dođe 16.
Baš mi je drago da smo pri kraju... I puno ljudi mi govori aaa sretno , sad ces tek vidit sto su muke ( kad rodis) bla bla... A meni se cini da nema gore od ovog iščekivanja.
Jel vas vaši pitaju kad cete rodit itd? Vaši roditelji i obitelj ? Mene niko ne obadaje, ko da san išla malo u đir u Split misec dana... Baš su neki čudni ljudi. Imam feeling kad se rodi da će reć; Kul, beba, ajmo doma.
Nixie uživaj sa svojom bebom.
Još malo drage moje,baš imam neki lijepi osjecaj da cemo iduci tjedan roditi bar tri bebe.
A meni viču po cesti; sporije hodaj , par ovako starijih žena
neki dan sam se besplatno vozila busom jer mi je vozac rekao da kod njega trudnice imaju gratis. Šteta više ga nisam vidila
Teta na putu mi je rekla a kad je termin ja njoj tad; za tjedan dana ona meni ma prije ce to ( mos mislit)
Teta iz pekare mi uvik da najbolji komad štrudela s najviše jabuke :) a u autobusu mi se čak o ne stare babe lude dižu da sjednem. Biće misle da samo što mi nije sve poispadalo van.
Hahaha bude njih super a budu nekad i grozni,ono,prave se da te ne vide kako cekas u redu..doduse mene skoro uvijek puste ali sjecam se da sam svaki puta kad bi osla u T-com cekala ko tuka(a isla cesce par puta radi neispravnog moba) jer je tamo i inace uvijek guzvara i nema sanse da bi tko pustio a meni to neugodno pitat uopce,mada mi ledja vec otpadaju i ono jednom kao kad sam ja dosla vec na red kaze meni djelatnica kao da trudnice kod njih imaju prednost,ja pitam a gdje je to naznaceno?Kao pa nije,ali se valjda podrazumjeva ali nemogu one uvijek vidjeti od guzve kad ima neka trudnica!I ja kazem,pa nebi bilo lose da to malo negdje istaknete i pismeno..ona se samo nasmije,onak..kiselo...kak samo one znaju!
Sortiraj odgovore
Najstariji