meni izgleda trbuh ko da je skroz visoko a pitala sam dr i kaze da je beba odavno glavom u zdjelici lijepo namjestena za van.valjda noge strse gori haha
Da i mene jako boli dolje kad on dubi glavom ali isto tako na dane ko da mi trbuh skoci ali mislim da je to zato sto se on valjda malo raširi, pa malo stisne.. šta ja znam više.. Ili se ja najedem
Gutam suze cijelu večer jer me uhvatila neka tuga. A jučer sam rekla da sam već par dana super.. Tako mi i treba...
A svima trbusi toliko drukciji da je to cudo haha a svi smo tu negdi...
Da,valjda ti je tako se namjestila!Moj je cak i vise u ledjima pa mi je opet nekako veliki trbuh!Nisam dobila nijednu novu striju a mali je veci od curke starije za 300g vec sad!Al ja mislim da bi jos ovaj tjedan trebao dobiti do 200g najvise,ne dobivaju sada na kraju puno,bar se nadam da nece!
A vidis,meni nikad nitko nije nista rekao za zdjelicu,ni u prvoj trudnoci ni sada!Valjda je onda ok!hihi
jel ima i do posteljice veze mozda kakav je trbuh? a ja ana dr obaspem sa sto pitanja pa mi je tako rekao za zdjelicu..bice sam mu dopizdila visr
pa i meni je sprijeda pa mi je drob na grbe kad se rita..haha a ko ce to znati
Sortiraj odgovore
Najstariji