Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    13. Ožujak 2015. 20:19

IIiii i vi ste veliki!Bas je svaki drugaciji a sve smo skoro u terminu

• iska
    13. Ožujak 2015. 20:34

meni izgleda trbuh ko da je skroz visoko a pitala sam dr i kaze da je beba odavno glavom u zdjelici lijepo namjestena za van.valjda noge strse gori haha

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 20:40

Da i mene jako boli dolje kad on dubi glavom ali isto tako na dane ko da mi trbuh skoci ali mislim da je to zato sto se on valjda malo raširi, pa malo stisne.. šta ja znam više.. Ili se ja najedem 

Gutam suze cijelu večer jer me  uhvatila neka tuga. A jučer sam rekla da sam već par dana super.. Tako mi i treba...

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 20:41

A svima trbusi toliko drukciji da je to cudo haha a svi smo tu negdi...

Ana76
    13. Ožujak 2015. 20:41

Da,valjda ti je tako se namjestila!Moj je cak i vise u ledjima pa mi je opet nekako veliki trbuh!Nisam dobila nijednu novu striju a mali je veci od curke starije za 300g vec sad!Al ja mislim da bi jos ovaj tjedan trebao dobiti do 200g najvise,ne dobivaju sada na kraju puno,bar se nadam da nece!
    A vidis,meni nikad nitko nije nista rekao za zdjelicu,ni u prvoj trudnoci ni sada!Valjda je onda ok!hihi

• iska
    13. Ožujak 2015. 20:47

jel ima i do posteljice  veze mozda kakav je trbuh? a ja ana dr obaspem sa sto pitanja pa mi je tako rekao za zdjelicu..bice sam mu dopizdila visr

• iska
    13. Ožujak 2015. 21:00

pa i meni je sprijeda pa mi je drob na grbe kad se rita..haha a ko ce to znati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.