Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    12. Ožujak 2015. 19:45

mene puca neka energija..isla sam se šetati s dragim pa sam trckarala okolo ,uhvatila me zelja za đogiranjem i preskakala opet po dvije stepenice...e Ana pa izmjerio je 3d ultrazvukom kosti,pa je rekao da je dugonoga.a vlatkovic valjda iima preciznije malo tablice

• Ukilele
    12. Ožujak 2015. 19:46

Ja sam dobila hemeroide!
    Mislin evo jucer sam bila kao: moram se strpit i cekat porod! al danas sam: izlazi!!! Bila na kavi maloprije, jedva sam stala u fotelju! Ja vise nemogu.. a kad se skidam ili oblacim place mi se od bola jer mu je guz drito na mom zeludcu i onda se nemogu ni sagnit ni nista! Mene nista ne boli, par veceri sam imala neke kontrakcije kao al evo danas nista! Jedino danas me malo boluckao  stomak dok sam hodala al to je nista sve.. sta cu s ovim fucking hemićem?!

Ana76
    12. Ožujak 2015. 19:58

Tak sam ja jucer dosla kuci sa pregleda sva razocarana sto necu jos rodit i kazem MM da nije ni cudno to jer se i osjecam kao da bi jos mogla trcati maraton!A zato me danas smlavilo sve skupa,doduse popodne iza rucka kad sam legla...do tad sam opet spremala,ribala,razmjestala djecju sobu...(hmm...pitam se pitam jos uvijek zasto me sve boli)

E a za hemeroide,ja sam ih dobila krajem prve trudnoce i trajali su mi jos mjesec dva nakon poroda,mazala svim zivim,nista nije pomoglo kao domaca svinjska mast,ali mora biti domaca,namaze se na blazinicu,neki tufer,sta imas i onda si stavi to,mjenjaj naravno par puta dnevno i tusiranje mlakom vododm,nikako toplom ili vrucom!

Dragana31

Aaaaaa iščekivanje ovo je za izludit

• Loreen

Uzmi u apoteci onu kremu neku prirodnu sto smiju trudnice i namazi si to par puta i proc ce garant... Meni isto tako znali iskočit... Rekla bi ti da jedes vise kuhane hrane ali ne  znam je li ti uzrok zatvor ili prečesta stolica ko što meni bude zadnje vrime a prije sam umirala od zatvora.... Uglavnom, reguliraj si prehranu da ti je lakše...

Ana76
    12. Ožujak 2015. 20:01

To beba nasjela na crijeva i na sve to dolje pa nam je zato tako

• Ukilele
    12. Ožujak 2015. 20:25

Mislim da je u mene uzrok precesta stolica,nikad sa zatvorom nisam imala problema a u zadnje vrijeme po par puta dnevno imam stolicu.. ajme uzas..bojim se samo da mi ih na porodu ne iskoci jos 10 od naprezanja.. znaci ima ta neka krema na prirodnoj bazi i pomaze??

Tina94a
    12. Ožujak 2015. 20:33

Pozdrav svima...
    pratim vas vec neko vrijeme pa eto da vam se pridružim. Termin mi je 17.03., sutra kontrola u Vinogradskoj.
    Kosti ubijaju...

Dvenas
    12. Ožujak 2015. 20:41

Tina, dobrodošla!

Meni je jedan od termina 17.03., drugi termin je 15.03., i znam kako se osjećaš... drž se, još malo pa imamo svoje bebače u naručju i sve boljke će proći brzo.

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.