Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ukilele
    12. Ožujak 2015. 20:42

I u mene je za sada samo jedan..ne boli me prilikom stolice nego me pecka ovako na momente..jedanput do sada sam ga imala i nakon par dana se sam povukao bez ikakvog tretiranja ali sad sam na dodatnom oprezu bas rasi poroda i svega toga.. nista morat cu u apoteci pitat sta se moze u trudnoci koristit za njih i nadat se da ce nestat..

Tina94a
    12. Ožujak 2015. 20:44

Znači tu smo negdje...jedva čekam da i to već jednom dođe, mada imam osjećaj da ću ostat ovakva debela... :D

Ana76
    12. Ožujak 2015. 20:45

Ei Tina,ajd u kokosinjac!
    E ja se kladim da nijedna od nas vec skoro pa deset sa terminom 17.3. nece rodit na taj dan!Nema sanse!Hahahaha

Dvenas
    12. Ožujak 2015. 20:53

Ja se s malim dogovorila, dala mu tri dana na biranje, ovaj petak, subota ili nedjelja :D

Can't stop the signal.

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 20:54

Eto meni termin 15. po jednom doktoru a po doktorici 17... pa cemo vidit. Sad kad svi fulaju :)

phived
    12. Ožujak 2015. 20:55

Dobrodosla Tina!
    I ja sam sutra u vinogradskoj :) mm i ja bi sve dali da nam se curica rodi 17-og, tad nam je godisnjica veze pa bi to bio najljepsi moguci poklon 💓
    Ali... nekako sumnjam, kod mene se apsolutno nista ne dogadja...

Dvenas
    12. Ožujak 2015. 20:57

Znate da se iznimno mali postotak djece rodi na termin, zato ja nudim razne datume svojem :D Frendica se bila tak "dogovorila" sa svojom bebom, dva dana ranije, i tak je bilo. Nadam se da i meni upali.

Can't stop the signal.

Tina94a
    12. Ožujak 2015. 21:01

Ja bi najradije da me sutra niti ne vrate iz bolnice doma...al neće biti ništa od toga, još je i petak 13. :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.