I u mene je za sada samo jedan..ne boli me prilikom stolice nego me pecka ovako na momente..jedanput do sada sam ga imala i nakon par dana se sam povukao bez ikakvog tretiranja ali sad sam na dodatnom oprezu bas rasi poroda i svega toga.. nista morat cu u apoteci pitat sta se moze u trudnoci koristit za njih i nadat se da ce nestat..
Znači tu smo negdje...jedva čekam da i to već jednom dođe, mada imam osjećaj da ću ostat ovakva debela... :D
Ei Tina,ajd u kokosinjac!
E ja se kladim da nijedna od nas vec skoro pa deset sa terminom 17.3. nece rodit na taj dan!Nema sanse!Hahahaha
Ja se s malim dogovorila, dala mu tri dana na biranje, ovaj petak, subota ili nedjelja :D
Can't stop the signal.
Eto meni termin 15. po jednom doktoru a po doktorici 17... pa cemo vidit. Sad kad svi fulaju :)
Dobrodosla Tina!
I ja sam sutra u vinogradskoj :) mm i ja bi sve dali da nam se curica rodi 17-og, tad nam je godisnjica veze pa bi to bio najljepsi moguci poklon 💓
Ali... nekako sumnjam, kod mene se apsolutno nista ne dogadja...
Znate da se iznimno mali postotak djece rodi na termin, zato ja nudim razne datume svojem :D Frendica se bila tak "dogovorila" sa svojom bebom, dva dana ranije, i tak je bilo. Nadam se da i meni upali.
Can't stop the signal.
Ja bi najradije da me sutra niti ne vrate iz bolnice doma...al neće biti ništa od toga, još je i petak 13. :P
Sortiraj odgovore
Najstariji