Hahahahaha ajde Loreen nakaslji se vise...vidis da te sve bodrimo!
Ahahahahahahaha
Evo Loreen samo za tebe sam pojela 100g Kanditove cokolade sa rizom,i mogu ti rec da mi je bas super!MM mi sad kupio 300g za 13kn...nije smjeo doci kuci bez cokolade!
Ja danas jedva hodam,moram se prvo dooobro razgibati da pokrenem noge,toliko me ona dolje kost rastura da sam maloprije skoro plakala kad sam ustajala na wc!To nije normalno koliko boli,a i od ovog lezanja mi muka!Jutros sam sredila sve sto sam imala i nakon malo odmora i lezanja poslije rucka sad kad se trebam malo pokrenuti,ja gotovo nemogu hodati!
Nema nam loreen sigurno isla roditi evo i ja ko krepana spavala cilo popodne i sad se ustala.
Ma isla sam vraga rodit... Meni curi to i dalje kad kašljem i kad pušem nos češće ali mislim da ja to piškim po sebi ne mogu shvatit da je to tako malo plodne vode... I stalno mi uložak mokar ali inače je... Vidit ću sutra što će bit. Upravo sam šetala sat ipo, da mi je pukao vodenjak zbilja sumnjam da bi bila dosad bez trudova...
Krepana sam i upravo sam smazala i ja cokoladu od rize haha
Znas sta,ja se vucem ko krepana macka,jedva hodam koliko me sve pohvatalo oko ledja i kukova i ta kost me ubija...ma sve se pospajalo!Mguce da se mali jos spusta ili neznam ni ja sta mi je ali kad uspijem hodati onda onak zanasam kukovima ko nenormalna da me ne boli!Svasta
Ako ikad budem isla rodit odma cu vam tu napisat haha
Ma ja gledam vec kako cu ic svaka dva dana na plodnu vodu i na kraju na inducirani ili nesto... Mali je žilav. Da mene neko ovoliko drnda i šeta i skače samnom uz stepenice izašla bi van garant...
Sortiraj odgovore
Najstariji