Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    12. Ožujak 2015. 14:53

Lorena brate ja bi kašljala sad da mogu 

Ana76
    12. Ožujak 2015. 14:57

Hahahahaha ajde Loreen nakaslji se vise...vidis da te sve bodrimo!
    Ahahahahahahaha

Ana76
    12. Ožujak 2015. 14:59

Evo Loreen samo za tebe sam pojela 100g Kanditove cokolade sa rizom,i mogu ti rec da mi je bas super!MM mi sad kupio 300g za 13kn...nije smjeo doci kuci bez cokolade!

Ana76
    12. Ožujak 2015. 18:17

Loreen,ima li sta novoga?

Ana76
    12. Ožujak 2015. 18:21

Ja danas jedva hodam,moram se prvo dooobro razgibati da pokrenem noge,toliko me ona dolje kost rastura da sam maloprije skoro plakala kad sam ustajala na wc!To nije normalno koliko boli,a i od ovog lezanja mi muka!Jutros sam sredila sve sto sam imala i nakon malo odmora i lezanja poslije rucka sad kad se trebam malo pokrenuti,ja gotovo nemogu hodati!

Dragana31
    12. Ožujak 2015. 19:06

Nema nam loreen sigurno isla roditi evo i ja ko krepana spavala cilo popodne i sad se ustala.

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 19:17

Ma isla sam vraga rodit... Meni curi to i dalje kad kašljem i kad pušem nos češće ali mislim da ja to piškim po sebi ne mogu shvatit da je to tako malo plodne vode... I stalno mi uložak mokar ali inače je... Vidit ću sutra što će bit. Upravo sam šetala sat ipo, da mi je pukao vodenjak zbilja sumnjam da bi bila dosad bez trudova... 

Krepana sam i upravo sam smazala i ja cokoladu od rize haha

Ana76
    12. Ožujak 2015. 19:19

Znas sta,ja se vucem ko krepana macka,jedva hodam koliko me sve pohvatalo oko ledja i kukova i ta kost me ubija...ma sve se pospajalo!Mguce da se mali jos spusta ili neznam ni ja sta mi je ali kad uspijem hodati onda onak zanasam kukovima ko nenormalna da me ne boli!Svasta

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 19:44

Ako ikad budem isla rodit odma cu vam tu napisat haha
    Ma ja gledam vec kako cu ic svaka dva dana na plodnu vodu i na kraju na inducirani ili nesto... Mali je žilav. Da mene neko ovoliko drnda i šeta i skače samnom uz stepenice izašla bi van garant...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.