A sad guglam i ne znam bas je li plodna... Ali naravno da cu sad guglat tri sata radije nego kašljat ,,u maramicu,.... Koja sam ja kukavica Računam ovako, ako je plodna voda brzo će mi počet trudovi. Ako nije onda mogu relax... Užasna sam ... Idem si smućkat neko voće u kašicu pao mi je tlak :)
Evo ja bila kod ginija..na ctgu mala jako ziva..kaze gini da ima oko 3.200 i duga 51cm..ne otvaram se.kaze da cu najvjerovatnije izgurati jos ovaj tj. a ako me uvate trudovi da ga nazovem.
A curi mi nešto ali curi pa stane, ne shvaćam, možda neki iscjedak zbilja mi se čini premalo da je te tekućine... Čekam... MOžda mi se još pojačao iscjedak ... Inače je bezbojan zadnje vrijeme.. Ne virujem da je tako malo plodne vode -.-
A curi mi nešto ali curi pa stane, ne shvaćam, možda neki iscjedak zbilja mi se čini premalo da je te tekućine... Čekam... MOžda mi se još pojačao iscjedak ... Inače je bezbojan zadnje vrijeme.. Ne virujem da je tako malo plodne vode -.-
Može bit visoko prsnuce vodenjaka pa voda ići skroz slabo, aj kaslji Pa ćeš vidit,
Sortiraj odgovore
Najstariji