Tina dobrodošla,
Meni je termin 15.03 po zm a po uvz 22.03 ja se nadam da ce bit negdje između jer cu popizdit vise.
Evo ja sam se fino sad isplakala i sad mi je lakse!
Kukam kako danas nisam nista setala i da mi je lakse setat nego lezat cijeli dan i sad mi mm kaze kad bi vec setala da odem zatvoriti kapiju do koje imam nekih 30-40 metara i tako me uvrijedi time sto kao ja ovakva trudna moram zatvoriti kapiju a cak meni nije ni trebala da vam ja to nemogu opisati!Ooooo Boze!
I onda sam se posvadjala sa njim i od muke osla zatvoriti placuci i mogu vam reci da mi je bas dobro doslo!!
E sama sebi sam vise dop....kako je tek njima sa nama u kuci!Ili ste vi mozda pitomije malo,ja ludim vise!
znam kako ti je.i ja sam jutros imala neki glupi nalet placa doslovno radi gluposti.al valjda se nakupilo svega i svacega plus druga razina hormona
ja sam si cak dobre volje. ZasaD. Jedino sto sam si postala preruzna, ka nilski konj se osjecam. I uopce me nije briga za dotjerivanjem vise.
Jel vama muz onak ka u filmovima ljubi drob i prica s bebon? Moj nista. stavim mu ruku kad se mice beba na drob i on samo na micanje reagira- aha, osjetim. I to je to...nije uzivljen nistaaa.. jedinu zainteresiranost ima za moje sise, opipujuci koliko su danas narasle.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Moj je u prvoj trudnoci,sad mu nije vise zanimljivoo a ja ne gnjavim,ali zato mala ljubi pupu,prica sa njim,svadja se kad mu legne na guzicu glavom pa ju on sutne iznutra i tako
Moj je u prvoj trudnoci,sad mu nije vise zanimljivoo a ja ne gnjavim,ali zato mala ljubi pupu,prica sa njim,svadja se kad mu legne na guzicu glavom pa ju on sutne iznutra i tako
A joooj. Preslatkoooo <3

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja se isto vise nemam volje ni nasminkat kad idem na pregled,ma neda mi se neke dane ni pocesljat ujutro!A oblacenje je postalo z fantastika,kud malen izbor,kud i to malo sve uze i uze!
A tek carapeeee,jel ih i vi jedva obuvate?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji