Tina dobrodošla,
Meni je termin 15.03 po zm a po uvz 22.03 ja se nadam da ce bit negdje između jer cu popizdit vise.
Evo ja sam se fino sad isplakala i sad mi je lakse!
Kukam kako danas nisam nista setala i da mi je lakse setat nego lezat cijeli dan i sad mi mm kaze kad bi vec setala da odem zatvoriti kapiju do koje imam nekih 30-40 metara i tako me uvrijedi time sto kao ja ovakva trudna moram zatvoriti kapiju a cak meni nije ni trebala da vam ja to nemogu opisati!Ooooo Boze!
I onda sam se posvadjala sa njim i od muke osla zatvoriti placuci i mogu vam reci da mi je bas dobro doslo!!
E sama sebi sam vise dop....kako je tek njima sa nama u kuci!Ili ste vi mozda pitomije malo,ja ludim vise!
znam kako ti je.i ja sam jutros imala neki glupi nalet placa doslovno radi gluposti.al valjda se nakupilo svega i svacega plus druga razina hormona
Ja sam danas plakala kad sam saznala da je Terry Pratchett preminuo.
Can't stop the signal.
ja sam si cak dobre volje. ZasaD. Jedino sto sam si postala preruzna, ka nilski konj se osjecam. I uopce me nije briga za dotjerivanjem vise.
Jel vama muz onak ka u filmovima ljubi drob i prica s bebon? Moj nista. stavim mu ruku kad se mice beba na drob i on samo na micanje reagira- aha, osjetim. I to je to...nije uzivljen nistaaa.. jedinu zainteresiranost ima za moje sise, opipujuci koliko su danas narasle.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Moj je u prvoj trudnoci,sad mu nije vise zanimljivoo a ja ne gnjavim,ali zato mala ljubi pupu,prica sa njim,svadja se kad mu legne na guzicu glavom pa ju on sutne iznutra i tako
Ja se isto vise nemam volje ni nasminkat kad idem na pregled,ma neda mi se neke dane ni pocesljat ujutro!A oblacenje je postalo z fantastika,kud malen izbor,kud i to malo sve uze i uze!
A tek carapeeee,jel ih i vi jedva obuvate?
Sortiraj odgovore
Najstariji