Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    12. Ožujak 2015. 21:04

Tina dobrodošla,
    Meni je termin 15.03 po zm a po uvz 22.03 ja se nadam da ce bit negdje između jer cu popizdit vise.

Ana76
    12. Ožujak 2015. 21:31

Evo ja sam se fino sad isplakala i sad mi je lakse!
    Kukam kako danas nisam nista setala i da mi je lakse setat nego lezat cijeli dan i sad mi mm kaze kad bi vec setala da odem zatvoriti kapiju do koje imam nekih 30-40 metara i tako me uvrijedi time sto kao ja ovakva trudna moram zatvoriti kapiju a cak meni nije ni trebala da vam ja to nemogu opisati!Ooooo Boze!
    I onda sam se posvadjala sa njim i od muke osla zatvoriti placuci i mogu vam reci da mi je bas dobro doslo!!
    E sama sebi sam vise dop....kako je tek njima sa nama u kuci!Ili ste vi mozda pitomije malo,ja ludim vise!

• iska
    12. Ožujak 2015. 21:46

znam kako ti je.i ja sam jutros imala neki glupi nalet placa doslovno radi gluposti.al valjda se nakupilo svega i svacega plus druga razina hormona

Dvenas
    12. Ožujak 2015. 21:55

Ja sam danas plakala kad sam saznala da je Terry Pratchett preminuo.

Can't stop the signal.

Aleksandra2
    12. Ožujak 2015. 21:57

ja sam si cak dobre volje. ZasaD. Jedino sto sam si postala preruzna, ka nilski konj se osjecam. I uopce me nije briga za dotjerivanjem vise.  

Jel vama muz onak ka u filmovima ljubi drob i prica s bebon? Moj nista. stavim mu ruku kad se mice beba na drob i on samo na micanje reagira- aha, osjetim. I to je to...nije uzivljen nistaaa.. jedinu zainteresiranost ima za moje sise, opipujuci koliko su danas narasle.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Ana76
    12. Ožujak 2015. 21:57

Tko je to?

Ana76
    12. Ožujak 2015. 22:01

Moj je u prvoj trudnoci,sad mu nije vise zanimljivoo a ja ne gnjavim,ali zato mala ljubi pupu,prica sa njim,svadja se kad mu legne na guzicu glavom pa ju on sutne iznutra i tako

Ana76
    12. Ožujak 2015. 22:12

Ja se isto vise nemam volje ni nasminkat kad idem na pregled,ma neda mi se neke dane ni pocesljat ujutro!A oblacenje je postalo z fantastika,kud malen izbor,kud i to malo sve uze i uze!
    A tek carapeeee,jel ih i vi jedva obuvate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.