Sve što zahtjeva sagibanje, pregibanje u trbuhu je teško.... uključujući čarape... i da, vrlo ograničen izbor odjeće ovih dana.
Can't stop the signal.
Ja oblacin bicve tako da pribacin stopalo na kolino druge noge. Tako to obavljam. tako i patike vezem.pa je ok. Al ujutro dok gace oblacin...sekund stat na jednoj nozi me zaboli ajme u preponama. Ka da ce se raspuknit.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja sam se danas rasplakala kad sam vidjela svoje slike od zadnjih par dana. Mm ima maniju naslikavanja zadnjih par dana dok ne gledam. Uglavnom (!) mislila sam da sam jos koliko toliko ok, ali zbilja sam huge
Isto muku mucim s carapama, a rezanje noktiju na nogama je poput operacije 😂😂😂
Meni moj malo vise reagira sad kad je trbuh velik ali s obzirom da sam ga vidila jednom u 15 dana onda sam i zaboravila. Ljubi ga nekad i pomazi i to je to haha... Ali zato kad idemo lec ga ja zagrlim i onda mu nabijem trbuh na dupe i onda ga mali mlati kako ja kazem; nogama u guzicu :)
A mislim da on nije svjestan jos svega pa onda i ne reagira ko ja. Jucer me pitao kako ce se zvat mali ja mu kazem on a ne tako nego ovako ja kazem nema ti sanse tri miseca ti govorim kako ce se zvat i sad odjednom bi mijenjao. ne moze. i onda se slozio kao svidja mu se. ma bas me briga. nece ga on ni rodit ni dojit ni bit zivcan od nespavanja ko ja...
A sto se tice plakanja, nisam plakala danima, tako mi je to cudno i sad cu se kuc kuc kuc triput o drvo...
Imam snage ko vol danas... trčim uz stepenice po dvije , ljudi vicu da cu past a ja ko nadrogirana vjeverica se hihoćem... Iz krajnosti u krajnost....
Brat mi je tu pa se smijem i dobre sam volje. A sutra ide kuci jer je u St na faksu pa me strah da cu past u depru jer cu bit sama kuci :'( A samo me nervira , mlađi od mene 8 godina ali se i nasmijem s njim...I stalno žica pare ... haha
Ja više ni ne oblačim tenisice, samo crocse nataknem kad idem negdje van... budem vrlo elegantna trudnica, fino tajice, haljina/tunika i onda na to neke šašave čarape i crocse... hehe...
Loreen, ma uskoro ćeš imat svoj mali smotuljak i ne buš imala vremena da ti bude dosadno ;)
Can't stop the signal.
Ja sam si kupila mornarsku haljinicu za ljeto. to mi je cilj da u 7. mjesec stanem u nju :D
A ja tenisice imam uvik zakopčane i onu veeeeliku žlicu i tako ih obučem. Čarape se oblače prije jela po mogućnosti ujutro na tašte
A cure,jel se bojite poroda?Ja sad bas citam o drugom porodu iskustva i mogu reci da je moj prvi porod trajao sve skupa oko 2,5 sata sto je za prvorotku odlicno a stim da sam dosla otvorena cetiri prsta,otvaram se vrlo brzo... tako da se drugom porodu nadam ekspresnom kako po ovom svemu vidim!I samo se nadam da ce me uhvatiti moji trudovi a ne da mi vodenjak pukne pa da tamo cekam pet dana!Ovako kad krenu trudovi a ti kuci,mozes i setat i lezat a cak i spavat u mom slucaju ako se zadese po noci!hihihi
hahahaha da ... Jer onda manje gnječim bebu, tako ja to vidim haha
A ja se bojim poroda. Jer su i moja mama i baka dugo rađale i sporo se otvarale.. I prenile hahaha
I strah me da neću dobro podnosit bol jer postanem živčana jako kad me boli a ne znam ocu se uspit smirit i ako me iznerviraju u bolnici i postanem zivcana tamo da cu si samo napravit neprijatelje otpocetka :/
I bojim se boli... uopce mi se ne da rodit :D a ne da mi se vise ni ,,trudit,,
Neznam,ja se nekako nisam bojala ni prvog a drugog sad se uopce ne bojim..samo molim Boga da vise krene kao i sa prvim!Samo se sjecam da kad sam taj dan dosla na pregled bilo mi je zbilja dosta vise svega i neki grubi dr me"njezno"pregledao da sam vrisnula na stolu i rekao"ali gospodjo,jeste vi svjesni da tu glava mora proci?",ja sam se tek tada malo uspanicila i kao da mi je netko samar lupio,ono..ja zbilja idem roditi!!!hahaha
A sad se ne bojim niceg,nadam se samo istom ili bar slicnom porodu!
Sortiraj odgovore
Najstariji