Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    12. Ožujak 2015. 23:39

blago ti se...

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 23:40

ja se bojim svoje reakcije....

Ana76
    12. Ožujak 2015. 23:45

Ma  neboj se,znaju i oni koje su prvorotke i sa njima drugacije postupaju tako da ti je moj savjet da ih slusas i tako ces pomoci i sebi i bebi..samo slusaj kako te navode i sve ce biti ok!Ako bude moralo doci do carskog,a Boze moj,ni prva ni zadnja...i to ces proci,sve za svoju bebicu!
    Samo bez dodatnog stresa i zivciranja,pliiz!

Aleksandra2
    12. Ožujak 2015. 23:45

ja sam si sad probala odradit prvu masazu međice i odustala nakon 2 sekunde. Boliii..i onda procitam ovo..glava mora proc tuda..uff uff.. ma spremna sam na bol ako ce bit kratko. ono 2-3 sata..nemogu zamislit da se po 12 sati mucim.
    nooooo!!!!  I sve bi dala da mi ne rade epiziotomiju. Samo to Ne

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Ana76
    12. Ožujak 2015. 23:54

Joj i meni je uff kad cujem koliko se zene muce na tom stolu a ja se tak brzo otvorila!I ja cu moliti ovaj puta da ako bude moguce da me ne rezu,ako krenem pucati,bolje da zarezu jer kad samo puca onda je jos gore!

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 00:08

hvala, Ana!

• lelox
    13. Ožujak 2015. 08:18

Pretpostavljam da spavate
    cure ima li koja da se sprema roditi u Petrovoj? Zanima me da li treba prirpemiti nešto za bebu jer su sada valjda bebe stalno sa mamama, npr. gazice, pelene, kremu za guzu, vl. maramice, oprema za pupak.... Znam da u nekim bolnicama gdje su bebe sa mamama stalno treba imati svoje neke od stvari

• iska
    13. Ožujak 2015. 09:22

a ne bojim se inace poroda,al sto se vise blizi i kad pocnem razmisljati o tome nije mi bas svejedno.pa pokusavam nikako ne razmisljati o tome,buduci da sam prvorotka ni ne znam sto me ceka.Samo da bebica bude dobro,i druge su rodile pa cu i ja. Necu valjda umriti pri porodu haha

Ana76
    13. Ožujak 2015. 09:29

Eto tako sam i ja razmisljala,pa nisam ja bas sad neka specijalna da nemogu roditi...kako su sve,i ja cu...i tako je i bilo!Mene je vise strah nekih komplikacija tijekom poroda pa da je dijete u opasnosti,da moram na cr,da se naguta p.vode i tako..trenutno me te stvari muce sto se vise blizi porod i evo sam bas sanjala nekakve gluposti jer sam jucer o tome razmisljala,ma bzvz!

Sara9
    13. Ožujak 2015. 09:33

Jutro cure  Mene nekako nije stah uopće, možda sam luda, al nije me strah prvenstveno jer nemam pojma šta me čeka i koliko bi moglo bolit. Tako da idem tamo pa šta bude, ako umrem od straha reć ću mužu da nikome ništa ne govori 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.