Ma neboj se,znaju i oni koje su prvorotke i sa njima drugacije postupaju tako da ti je moj savjet da ih slusas i tako ces pomoci i sebi i bebi..samo slusaj kako te navode i sve ce biti ok!Ako bude moralo doci do carskog,a Boze moj,ni prva ni zadnja...i to ces proci,sve za svoju bebicu!
Samo bez dodatnog stresa i zivciranja,pliiz!
ja sam si sad probala odradit prvu masazu međice i odustala nakon 2 sekunde. Boliii..i onda procitam ovo..glava mora proc tuda..uff uff.. ma spremna sam na bol ako ce bit kratko. ono 2-3 sata..nemogu zamislit da se po 12 sati mucim.
nooooo!!!! I sve bi dala da mi ne rade epiziotomiju. Samo to Ne
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Joj i meni je uff kad cujem koliko se zene muce na tom stolu a ja se tak brzo otvorila!I ja cu moliti ovaj puta da ako bude moguce da me ne rezu,ako krenem pucati,bolje da zarezu jer kad samo puca onda je jos gore!
Pretpostavljam da spavate
cure ima li koja da se sprema roditi u Petrovoj? Zanima me da li treba prirpemiti nešto za bebu jer su sada valjda bebe stalno sa mamama, npr. gazice, pelene, kremu za guzu, vl. maramice, oprema za pupak.... Znam da u nekim bolnicama gdje su bebe sa mamama stalno treba imati svoje neke od stvari
a ne bojim se inace poroda,al sto se vise blizi i kad pocnem razmisljati o tome nije mi bas svejedno.pa pokusavam nikako ne razmisljati o tome,buduci da sam prvorotka ni ne znam sto me ceka.Samo da bebica bude dobro,i druge su rodile pa cu i ja. Necu valjda umriti pri porodu haha
Eto tako sam i ja razmisljala,pa nisam ja bas sad neka specijalna da nemogu roditi...kako su sve,i ja cu...i tako je i bilo!Mene je vise strah nekih komplikacija tijekom poroda pa da je dijete u opasnosti,da moram na cr,da se naguta p.vode i tako..trenutno me te stvari muce sto se vise blizi porod i evo sam bas sanjala nekakve gluposti jer sam jucer o tome razmisljala,ma bzvz!
Jutro cure Mene nekako nije stah uopće, možda sam luda, al nije me strah prvenstveno jer nemam pojma šta me čeka i koliko bi moglo bolit. Tako da idem tamo pa šta bude, ako umrem od straha reć ću mužu da nikome ništa ne govori
Sortiraj odgovore
Najstariji