Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lioness2
    22. Travanj 2015. 15:14

čitam malo vaše simptome i prisjećam se svojih, prije 15 tjedana... 

ja sam počela sliniti kao mali buldog... nešto nevjerojatno. toliko mi se sline proizvodilo u ustima, da nisam znala što se događa. potom sam jedan dan htjela obrisati prašinu u stanu - dva zamaha rukom i uspuhala sam se kao da sam trčala maraton. dobro, budimo realni, kao da sam pretrčala 50 metara pošto fakat nemam kondicije!  

nakon toga sam se dva dana osjećala kao da nisam na ovoj planeti, kao da nisam svoja. vrlo čudan osjećaj. i tu sam počela sumnjati da se nešto događa... na valentinovo, dvije crtice velike kao kuća odmah nakon 5 sekundi. ostalo je povijest! 

Sonječka
    22. Travanj 2015. 23:05

Gogach, oprosti što tek sada odgovaram, jednostavno... Ne znam što bih rekla. Partner mi kaže da izgledam tužno, razočarano, iscrpljeno... Pokušava me potaći da mu se otvorim, a ja... Čini mi se da sam samo zbunjena. Zatrpavam se poslom i ne želim ostaviti prostora razmišljanju jer bi me to nesumnjivo dovelo do depresivnog i letargičnog stanja, a ne želim opet upasti u taj začarani krug... Vjerujem da znaš o čemu govorim.
    Nadam se da ćeš na kraju ovog iščekivanja doći sa sretnim novostima, a ja ću se veseliti zbog tebe.
    Ipak... Što se mene tiče, želim napraviti pauzu. Ne znam koliko dugo, ali potrebna mi je. No ne znam kako da mu to kažem.

lioness2
    23. Travanj 2015. 02:06

djevojke, ja sam čekala više od tri godine. ako uzmemo u obzir da su mm rekli kako mu je spermogram čista nula (nije bilo jednog pokretnog spermija), kao i šanse da ikada ima dijete, trudnoća je došla iz vedra neba. zaista mi nije ni na kraj pameti bilo da ću ostati trudna; moji su se roditelji već pomirili da nikada možda neće znati kako je biti baka i djed... čak i kad se potvrdilo, nisam vjerovala. mislila sam da će se nešto ružno dogoditi na kraju, da jednostavno nismo te sreće! prije nego li sam ostala trudna, počela sam bila proučavati IVF, posvojenje. no očito je ove godine došlo naše vrijeme! jednostavno smo pustili, nismo se zamarali više. sad smo veliki 15 tjedana.

sonječka, ako želiš napraviti pauzu - napravi. vjerujem da će te partner razumijeti. i sama kažeš kako želi da mu se otvoriš. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.