meni su grudi jako naotečene već 7 dana,dakle ne splašnjavaju kao inace i osjećam zadnjih dana zatezanje maternice.danas sam napravila test i dvije crtice su tu! :) prije godinu dana sam imala iste simptome i jos implantacijsko ali je nazalost sve zavrsilo u 8.tt sa missed ab....nadam se da cemo ovaj put imati vise sreće :)))
pozzzz,
ovak...upravo mi se koljena tresu...test je pokazao drugu crticu....u meni sreeeećććaaa, ali i užasan straaaah....kod gina sam se naručila 07.04.....što u mđuvremenu trebam napraviti? pomagajte
pozzzz,
ovak…upravo mi se koljena tresu…test je pokazao drugu crticu….u meni sreeeećććaaa, ali i užasan straaaah….kod gina sam se naručila 07.04…..što u mđuvremenu trebam napraviti? pomagajte
pozzzz,
ovak…upravo mi se koljena tresu…test je pokazao drugu crticu….u meni sreeeećććaaa, ali i užasan straaaah….kod gina sam se naručila 07.04…..što u mđuvremenu trebam napraviti? pomagajte
Cestitammmmm
U meduvremenu? pa ne trebas raditi nista sto se T tice
Gin ce ti na dan pregleda ustanoviti koliko si trudna i sve sto treba i uputiti te za dalje.
Sretno

pozzzz,
Cestitam!! U meduvremenu nista...mozes vitamine piti eventualno.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

inače...menga 3 dana kasi, probadanje u donjem dijelu trbuha, nikakav spoting, jako bolne grudi....to je to od simtoma

do kad bi me trebao boljeti trbuh dolje, onaj osjećaj kao da ću procuriti?
daj trebam ić vadit betu?…hvala puno
Ne trebaš vaditi betu. Test je pozitivan i to je to, ionako si u doktora za manje od 2 tjedna. Jedino ako će te to smiriti možeš ju izvaditi sutra pa opet u petak. Trebala bi se pravilno duplati i to je znak da je vjerojatno sve ok. Nekima bespotrebno ali ti kako očeš.
do kad bi me trebao boljeti trbuh dolje, onaj osjećaj kao da ću procuriti?
<3 2/2013 <3

hvala cure puno....pijem folnu već 3 tjedna...a kaj od vitamina da uzmem? mislim toliko toga mi nudi u ljekarni da na kraju nisam ništa uzela
hvala cure puno….pijem folnu već 3 tjedna…a kaj od vitamina da uzmem? mislim toliko toga mi nudi u ljekarni da na kraju nisam ništa uzela
Meni je moja gin preporucila elevit, tako da ja to pijem. 
Prva 3 mjeseca svaki dan, sad svaki drugi, treci...ovisi kako se sjetim. Malo sam smanjila jer sam imala toliko zeljeza u krvi da bi se ironman posramio :D
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji