Upišeš u google rani znakovi trudnoće i čitaš. Svaka trudnoća je drugačija i jedinstvena, to valjda znate,
Vesela ja sam tek u 6tjednu trudnoće saznala da sam trudna, a simptomi su bili takvi da sam mislila da sam pokupila gadnu virozu, sve je to individualno i nitko ti ne može reći da ti si trudna zato jer imaš te simptome, prošle godine sam imala sve moguće simptome trudnoće i nisam bila trudna, tako da se opusti i čekaj koliko treba, i sretno...
shiva najbolje pogledaj malo surfajući kao što ti je i renchii napisala jer svaka žena i svaka trudnoća je priča za sebe..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
I ja sam tek u 6. tjednu saznala što je i normalno... Čak mi je i test bio negativan...
Meni se u 5+3 nije još vidio plod, samo gestacijska vrećica i dr mi je rekla da su šanse 60:40 da se plod primi što je mene samo uzrujalo... Moj gin me nije htio ni primiti tako rano i bezveze sam dala 550 kn privatnici da mi kaže trudni ste, ali niste trudni i nemojte se previše uzbuđivati jer možda se plod ni ne pojavi. Išla sam u suzama doma. Tako da bolje se malo strpiti i ne glumiti doktore...
Renchiii sa mnom je bio isti slučaj...bacila sam 600 kn da se pošteno iznerviram i mislim da nešto nije u redu...Cure strpite se i pričekajte do 7 tjedna.
Ja sam saznala u 5 tt da sam trudna, a simptomi su mi bili lagani bolovi kao menstrualni i kasnila mi je M 4 dana kada sam napravila test. Dva dana prije nego sam trebala dobiti još rekla mužu da ništa od trudnoće taj mjesec jer ću dobiti, kad nakon tjedan dana eto +. Isti dan sam dobila potvrdu od ginekologa da sam trudna, s tim da mi je samo rekao da sam trudna, da je trudnoća mala, pokazao mi crnu točkicu (gestacijsku vrećicu) i rekao da je u maternici što je najbitnije. Krajem 6 tt su mi počele mučnine, a sa 6+5 su se pojavili otkucaji srca.
Hvala cure na komentarima...meni vec skoro tjedan dana nije dobro stalno me trbuh boli a i prosli mjesec mi je kasnila 5 dana onda sam dobila menstuaciju i krvarila nesto bezveze 3 dana
Meni je iskreno drago što sam "kasnije" saznala, tj ja kad sam došla na uzv srčeko je već na veliko kucalo, moja poznanica je prije 5tj saznala da je trudna, kad je došla na pregled bila je 5tj i poslije sa 8tj plod se nije ni pojavio.. i da i meni su mučnine krenule u 6tt prije sam samo imala taj osjećaj da ću dobiti ma čisti PMS osjećaj nikakve mučnine ni išta, doslovno sam odbrojavala do M...
Shiva a je li ti sad kasni?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji