Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Maja777 danas sam od suhog nosa spala na krvavi nos. Nije puno curila krv, ali moram reci da mi je svega 2 puta u zivotu isla krv na nos

maja777

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

pozitiva pozitiva, potiziva...otvori si malo prozor u sobi preko noci...pa ćeš vidjeti kako će biti sutra..

• mama@

Prijavi adminu

Stvar i je u tome sto je meni uvijek malo odskrinjen prozor... osim kad je jaka zima naravno 

• ancy1990

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav,
    nova sam ovdje i neiskusna u svemu ovome pa me zanima što više mišljenja...imam redovite cikluse 31 dan,dobijem skoro u sat točno svaki mjesec...ovaj mjesec sam trebala dobiti 14.3.,a od prošlog tjedna se osjećam pomalo čudno...mučio me nedostatak zraka i učestalo mokrenje,jučer su se pojavili bolovi u donjem dijelu leđa i tokom dana povremeno osjećam mučninu,ali ne povraćam niti mi se za sad gadi hrana pa čak ni kava kao kod većine,na grudima niti vidim niti osjećam neke promjene,znam da je to kod svih individualno ali opet ne znam ni sama...jučer i danas sam napravila dva različita testa i oba su bila pozitivna...zanimaju me vaša mišljenja i iskustva?

maja777

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

mama2

Stvar i je u tome sto je meni uvijek malo odskrinjen prozor… osim kad je jaka zima naravno 

zanemari kaj sam rekla jučer ...danas opet problemi s nosom i krvi iz nosa...ancy1990 ako su ti oba testa pozitivna znaći da si trudna...nebi bilo loše da se javiš svojoj doktorici da ti potvrdi.. čestitam ti na prinovi ..

• mama@

Prijavi adminu

ancy1990

Pozdrav,
    nova sam ovdje i neiskusna u svemu ovome pa me zanima što više mišljenja…imam redovite cikluse 31 dan,dobijem skoro u sat točno svaki mjesec…ovaj mjesec sam trebala dobiti 14.3.,a od prošlog tjedna se osjećam pomalo čudno…mučio me nedostatak zraka i učestalo mokrenje,jučer su se pojavili bolovi u donjem dijelu leđa i tokom dana povremeno osjećam mučninu,ali ne povraćam niti mi se za sad gadi hrana pa čak ni kava kao kod većine,na grudima niti vidim niti osjećam neke promjene,znam da je to kod svih individualno ali opet ne znam ni sama…jučer i danas sam napravila dva različita testa i oba su bila pozitivna…zanimaju me vaša mišljenja i iskustva?

Nemam sto drugo reci nego Cestitam od 
    Svakako se javi gin da ti zakaze prvi pregled i da potvrdi trudnocu

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Kad pocinje iscjedak iz cica otprilike?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• mama@

Prijavi adminu

Lollypop

Cca . Oko 20.og tjedna T... ali u malim kolicinama... neposredno pred porod moguce sve vise

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

mama2

Lollypop

Cca . Oko 20.og tjedna T… ali u malim kolicinama… neposredno pred porod moguce sve vise

I kako znas da izlazi, ne upije grudnjak to? Ili kad stisnes cicu to onak malo izade? Ja sam sad 21-22tj, trebalo bi to skoro poceti. Onda moram nosit one uloske za grudnjak? Da znam da ih kupim, cak se malo i veselim tome 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• mama@

Prijavi adminu

Ma neeee. Nikakvi ulosci za grudnjak. Ti ulosci su vise kad rodis pa mlijeko nadođe, ne ovo...
    Kod mene je bilo da kad pritisnem dojku onda se pojavi ali jako jako malo i bude blijedo... inace mi nije curilo da sad kazem da mi je grudnjak mokar...
    Ali to mi je bilo u drugoj trudnoci. U prvoj nisam imala

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.