Pozdrav,
nova sam ovdje i neiskusna u svemu ovome pa me zanima što više mišljenja...imam redovite cikluse 31 dan,dobijem skoro u sat točno svaki mjesec...ovaj mjesec sam trebala dobiti 14.3.,a od prošlog tjedna se osjećam pomalo čudno...mučio me nedostatak zraka i učestalo mokrenje,jučer su se pojavili bolovi u donjem dijelu leđa i tokom dana povremeno osjećam mučninu,ali ne povraćam niti mi se za sad gadi hrana pa čak ni kava kao kod većine,na grudima niti vidim niti osjećam neke promjene,znam da je to kod svih individualno ali opet ne znam ni sama...jučer i danas sam napravila dva različita testa i oba su bila pozitivna...zanimaju me vaša mišljenja i iskustva?
Stvar i je u tome sto je meni uvijek malo odskrinjen prozor… osim kad je jaka zima naravno
zanemari kaj sam rekla jučer ...danas opet problemi s nosom i krvi iz nosa...ancy1990 ako su ti oba testa pozitivna znaći da si trudna...nebi bilo loše da se javiš svojoj doktorici da ti potvrdi.. čestitam ti na prinovi ..
Pozdrav,
nova sam ovdje i neiskusna u svemu ovome pa me zanima što više mišljenja…imam redovite cikluse 31 dan,dobijem skoro u sat točno svaki mjesec…ovaj mjesec sam trebala dobiti 14.3.,a od prošlog tjedna se osjećam pomalo čudno…mučio me nedostatak zraka i učestalo mokrenje,jučer su se pojavili bolovi u donjem dijelu leđa i tokom dana povremeno osjećam mučninu,ali ne povraćam niti mi se za sad gadi hrana pa čak ni kava kao kod većine,na grudima niti vidim niti osjećam neke promjene,znam da je to kod svih individualno ali opet ne znam ni sama…jučer i danas sam napravila dva različita testa i oba su bila pozitivna…zanimaju me vaša mišljenja i iskustva?
Nemam sto drugo reci nego Cestitam od
Svakako se javi gin da ti zakaze prvi pregled i da potvrdi trudnocu
Kad pocinje iscjedak iz cica otprilike?Cca . Oko 20.og tjedna T… ali u malim kolicinama… neposredno pred porod moguce sve vise
I kako znas da izlazi, ne upije grudnjak to? Ili kad stisnes cicu to onak malo izade? Ja sam sad 21-22tj, trebalo bi to skoro poceti. Onda moram nosit one uloske za grudnjak? Da znam da ih kupim, cak se malo i veselim tome
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ma neeee. Nikakvi ulosci za grudnjak. Ti ulosci su vise kad rodis pa mlijeko nadođe, ne ovo...
Kod mene je bilo da kad pritisnem dojku onda se pojavi ali jako jako malo i bude blijedo... inace mi nije curilo da sad kazem da mi je grudnjak mokar...
Ali to mi je bilo u drugoj trudnoci. U prvoj nisam imala
Sortiraj odgovore
Najstariji