Eto, baš kako ti je i doktorica rekla, možda i jesi trudna. Prije utorka nećeš znati... Vidjela sam da si postavila pitanje i u drugoj grupi, ako te tješi, i ja sam imala smeđi iscjedak i sad je sve ok. I ne brini, meni je trajao tjedan dana dok nisam dobila terapiju. Jedino što možda možeš je da vadiš betu, ali sad je vikend pa ne znam koliko to ima smisla.
Nadam se da će sve biti ok! Samo se opusti i malo odmori za vikend.
Vesela
Bobica ti je sve rekla. U ovom stadiju jedino beta iz krvi može potvrditi trudnoću. Čak i kad potvrdi treba proći još najmanje 2 sedmice da bi se gestacijska vrećica vidjela na uzv. Pročitaj malo na internetu o tim prvim danima, lakše je kad se malo informiras. Nadam se da će se tvoja želja ostvariti ♡
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Evo napravila ja testic, bio je negativan. jucer mi se javila jako bol u vidu probadanja u donjem djelu trbuha. Sada je jos uvjek prisutna al puno manje. Mislila sam da budem dobila ali jos nista za sad.
A gle po ovome bi mogla bit:
1. Znam bit nervozna pa ta moja nervoza utjece na moga msm prenem je na nj..
2. Malo cesce na wc
3. Ono sto mi je bilo smede to je implatacijsko sto automatski predstavlja to a i normalno je… bilo mi je 2 dana za redom a sada trunka..
4. Nikako se nemogu naspavat..
5. Drugi dan mi kasni…
6. Pocele me i bradavice bolit…
A svakako moram jos sutra sacekat pa ako bude sve u redu nekada u popodnevnim satima test uzet i prekosutra ujutro ga napravit i javit doktorici… msm na dodir me bole…
Nekako vjerujem i osjecam dobru i pozitivnu vibru da mi mogla bit..
Vesela
Danas je presudan dan pa cemo vidit, ako do kraja dana bude sve dobro trebala bi kupit test i ujutro ga napravit…
Vesela
VESELA NE MOŽEŠ NA FORUMU SAZNAT JESI LI TRUDNA, NA 3 TEME SI POSTAVILA PITANJE, A JOŠ TI NIJE NI ZAKASNILA M!!! Strpi se par dana, ako ne dobiješ tek za 2-3 tjedna će ti doktorica vidjeti plod, prije ne može nista vidjeti.
Sortiraj odgovore
Najstariji