Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Majo necemo ureći.. psssssttttt 

• helena8

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Kod mene je komplicirano vec sam postavila pitanje u forumu.. dali je moguce da ostanem trudna par dana prije mensesa? Po kalendaru sam 9+4 a po trudnoci 6 tjedana trudna. Moram 3 tjedna odbit i embrio se jos nevidi? Kao moguce je da sam kasnije zatrudnjela. Imala sam neredovan menses zadnjih mjeseci.. hvala vam na odgovore

• mama@

Prijavi adminu

Moguce je jer uz neredovite cikluse ulazi i neredovita Ovulacija

• helena8

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Hvala :-)

maja777

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

mama2

Majo necemo ureći.. psssssttttt 

zato kažem...samo poziivaaaaa :D

• mama@

Prijavi adminu

Sada nastupam sa svojim cudnim pitanjima o simptomima 
    Znaci uz sve one prije simptome kao mala mucnina, olaksanje kad skinem grudnjak, trckaranje na Wc od.jucer poppdne...pojavilo se i ovo a traje evo sada vec 4.ti dan.. nos mi je.uzasno suh...nisam prekladena, u sobi nije presuh zrak ni ista s cime to mogu povezati... dali je i to neki znak ili

mirell

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

O da draga mama2, suh nos i lagana sukrvica iz nosa je sasvim normalna u trudnoći , i lagano zaštopan nos 

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

maja777

Prijavi adminu

a mene dragi uvjerava da je to zbog suhog zraka...
    nočas sam ostavila malo prozor otvoren...pa mi je lakše danas...

• mama@

Prijavi adminu

maja777 znam kako ti je... mene jos uvijek muci suhoca nosa...iako je sve prohodno ali je suho do bola :)

maja777

Prijavi adminu

mama2

maja777 znam kako ti je… mene jos uvijek muci suhoca nosa…iako je sve prohodno ali je suho do bola :)

tako je i kod mene...prozor mi je konstantno otvoren, a vjerujem da i činjenica da sam konstantno doma i neizlazim baš van utjeće na to sve...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.