Bok curke,
Evo da i ja s vama podijelim svoje simptome jer vas čitam jako dugo. Inače imam uzasan pms, koji kreće nakon ovulacije i popraćen je bolnim grudima, leđima, trbuhom, promjenama raspoloženje...
Međutim, ovaj mjesec je bilo drugačije, grudi bolile ali ne toliko jako, leđa isto, trbuh- skroz lagani grčevi, a psiha je bila više nego OK, bila sam nekako smirena. S obzirom da ja i mm ovaj mjesec nismo uopce pratili plodne dane (sve mjesece prije jesmo i nista se nije desilo), nego smo hopsali kad smo bili raspoloženi , nisam se ništa pretjerano nadala. 26 dc napravim test (jer mi je bilo nekoliko dana prije mučno ujutro- to je bio jedini razlog zbog kojeg sam posumnjala) bio negativan, mada sam ja nazirala neke obrise druge crtice, ali mm kaže da sam samo ja to vidjela
. 28 dc, probudim se ujutro s baš jakim bolovima u trbuh, kao da ću dobiti ali svejedno napravim još jedan test, kad u roku sekunde ogroman plus...
, sreći nije bilo kraja. Sada smo u 5 tjednu. Šaljem Vam svima dobre vibrice i da što prije ugledate + <3
Makica čestitam! !!!!!
Hvala ti što si ovdje podijelila svoju priču i simptome.
Želim ti urednu i čisto školsku trudnoću!
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
bok cure.
imam nekih nejasnoca pa se nadam da mi mozete pomoci.
Naime, menstruacija mi kasni 7 dana, zadnju sam imala 28.3., inace ciklus mi je prosjecno 33 dana. Sad sam trebala dobiti 30.4. ali mi kasni. inace imam na mobu onu aplikaciju moj kalendar i do sad sam uvjek dobila na dan kak je pisalo. Za vrijeme ovulacije imala sam spolni odnos i dva dana kasnije dva uzastopna spolna odnosa s prekinutim snosajem( znam da nije najbolja metoda kontracepcije )
dakle, vec tjedan dana javljaju mi se mucnine, pogotovo ako sam gladna, a dok se najedem javlja se uzasna zgaravica. donji dio leđa me boli tak da nekad jedva hodam, imam neke grčeve u donjem djelu trbuha i pred par dana me nesto strecalo u lijevom jajniku sada mi se javlja pritisak u donjem djelu trbuha. Inace nemam neke simptome pred menstruaciju, tu i tamo koji grč i onda za par sati krene menstruacija. Sad vec par dana mjerim temperaturu jer sam se dosta lose osjecala( umor, malaksalost, bezvoljnost) i varira oko 37 stupnjeva.
u ponedjeljak sam radila test bio je negativan, jucer sam radila test i ucinilo mi se ko da je bila crtica ali jako slabo vidljiva. Oba testa sam radila popodne, ali posto jako cesto mokrim( svakih pola sata skoro) dali je moguce da je zbog toga bilo negativno ili jako slaba crtica ili sam radila test prerano ili jednostavno sve umisljam? Da ponovim test?
Eh da zaboravila sam na grudi. Strasno me bole i izgledaju kao da su naotecene, bradavice isto i cini mi se da su se povecale u zadnjih 10 dana
Pocahontas sve to može ali i ne mora upućivati na trudnoću. Napravi test sa prvim jutarnjim urinom, jer ako je došlo do trudnoće test će moći očitati hormon beta hcg koji se počne stvarati tek nakon se embrij uradi u maternicu.
Nadam se da će biti baš onako kako želiš ♡
I da ćeš nas razveseliti lijepim vijestima!
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
da li postoji mogućnost da sam trudna ako mi je ginić rekla da imam lijepo zadebljanu sluznicu i da sam MOŽDA trudna… navodno bi sutra trebala dobit pa ako ne dobijem do utorka da napravim test jer mi ništa sa sigurnošću ne može reć, valjda je i meni i njoj rano da znamo šta je a šta nije… kaže da će mi vrijeme dat odgovore…. pa samo me zanima po vašoj procjeni i vašem mišljenju bi li mogla bit… <3
Vesela
Sortiraj odgovore
Najstariji