Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    29. Travanj 2015. 17:52

meni je tjedan poslje ovulacije počela smrditi kava s automata koju sam pila svako jutro prije posla. boljele su me bradavice užasno. nisam se smjela pipnuti. drugačiji osječaj je nego kad moraš dobiti mengu.ali to sam tek skužila dok sam napravila test.nisam prije obračala pažnju na to. i imala sam grčeve (još ih imam) kao prije menge. pa mi je bilo čudno, napravila test i ugledala ++

Gogach
    03. Svibanj 2015. 08:22

Sonječka
    oprosti, nisam ni pitala kako je kod tebe? Odmaras li ili je ipak akcija? Evo opet ću ja o sebi...ja ne mogu ni da zamislim sad da stanem kad sam krenula i to mi je sad trenutno strah, da će mi reci da moram pauzirati. 
    Pretpostavljam da to mojih 34 godine progovaraju iz mene.

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.