Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla44
    21. Lipanj 2021. 15:33

Micmic

Pidoca divne vesti, Cips divna beta 🙂, svima zelim puno srece i da sve protekne skolski, na zalost moja beta je
    negativna, sta da se radi, danas dajem sebi foru da budem tuzna, sutra je novi dan i idemo dalje , glupo bilo ponadati se da uspe iz prve😕 Ali tako to uvek nada mora da postoji, budite mi dobro i vracam se u iducem
    pokusaju, svakako mi je puno znacilo biti sa vama ovde

Aa bas mi je zao...drzi se draga...bas tako..otuguj...odmori...i opet u nove pobjede...A bas me rastuzilo....😪

• perla44
    21. Lipanj 2021. 15:35

Pidoca

Došla s ultrazvuka i sve je ok, izgleda da vidi dvoje, sad cemo viditi oce tako i ostati ❤️❤️

Cestitke draga!! Kako lijepa vijest!!😍😍

• Cips1990
    21. Lipanj 2021. 16:09

perla44

Cips1990

Nola77 jedi ananas i pij sok od ananasa Ja sam to radila i pre i posle transfera. On je dobar za endo

Jesi gledala vrijednosti…po danima..jeli moguce da su 2💓💓

Gledala sam ali se ne razumem bas. Bas bih volela da su oba tu, videcemo, imam zakazano 7 jula ultrazvuk 🥰🥰🥰🥰

Nola_
    21. Lipanj 2021. 17:13

Cipsi divna beta, cestitam❤️ 
    Pidoca ❤️❤️
    Micmic zao mi je, samo hrabro naprijed. 
    Alex na kraju nisam ni pitala debljinu, mislim da i nije problem toliko debljina, koliko to da "nije lijep" ne znam vidjet cemo. Napravili su transfer, pa i ja racunam, da je toliko neizgledno valjda bi zamrznuli opet. Ne znam vidjet cemo. Dala mi je injekcije koje bi trebale povecat sansu za 2-3%. Znam ne zvuci obecavajuce ali jebiga sve cu probati. Kako si ti? Jel se smirio iscjedak? 

• Cips1990
    21. Lipanj 2021. 17:17

Micmic

Pidoca divne vesti, Cips divna beta 🙂, svima zelim puno srece i da sve protekne skolski, na zalost moja beta je
    negativna, sta da se radi, danas dajem sebi foru da budem tuzna, sutra je novi dan i idemo dalje , glupo bilo ponadati se da uspe iz prve😕 Ali tako to uvek nada mora da postoji, budite mi dobro i vracam se u iducem
    pokusaju, svakako mi je puno znacilo biti sa vama ovde

Micmic zao mi je , otuguj Pa nastavi glavu gore i zelim ti sto pre betu veliku kao nasu !!!

• Cips1990
    21. Lipanj 2021. 17:19

Nola77 Hvala puno ❤️

Alexandraaa90
    21. Lipanj 2021. 17:27

Nolla77  ja sam dobro.  Smirilo se to.  Samo i dalje mirujem do kontrole za svaki slucaj.  30.06. Idem na uzv. 
    Ma ja vjerujem da ce to sve biti OK. 
    Ima da se uhvati bebac.  Samo misli pozitivno.  Ti si trudna dok se ne dokaze drugacije.  Samo uzivaj i odmaraj dosta.  ❤😍 ja vjerujem da ti je ovo dobitni pokusaj.  Kad ides vadit betu?  Drzim palceve i navijam da to bude velika betaa ❤😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Nola_
    21. Lipanj 2021. 17:32

Alex drago mi je cuto da kod tebe ide nabolje, sve ce to biti u redu vidjet ces. Ali puno znaci da se i ti u glavi smiris zato mi je posebno drago da se smirilo❤️ 
    Pa ne znam evo nadam se, nekako moj endo ne voli taj estrofem, inace je endo dobar al bas zeza s tim lijekom. Samo sto su mi ciklusi skroz neredoviti pa je tesko uhvatiti. Ali cak razmisljqm da ako sada ne uspije probam pratiti koji mjesec oa uhvatiti prirodni ciklus kad je endo puno bolji... 30og kucni test pa ovisno o tome vidjet cemo za dalje. Hvala sto mislis😘

• Cips1990
    21. Lipanj 2021. 18:04

Pidoca

Došla s ultrazvuka i sve je ok, izgleda da vidi dvoje, sad cemo viditi oce tako i ostati ❤️❤️

Hvala draga pidoca cestitam i tebi Jao dva srculenca, kako divno, zelim to sve najbolje !!! Sta ti je rekla koja si nedelja ?

Alexandraaa90
    21. Lipanj 2021. 18:08

Nolla77  i ja sam zbog neredovitih ciklusa bila i jos sam pod estrfemom. Moj endometrij i nije bas najbolji ali pod estrofemom je na dan transvera bio preko 10 i evo bilo je dosta.  Bice dobro i kod tebe, vidjet ces.  Ja navijam jako.  😘❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.