Alexandra dobro da si otisla i hvala Bogu da su rekli da je ok. Jeli to sada prestalo?
Pidoca zao mi je sto te tako boli, vjerujem da je sve to normalno, jesi zvala svog doktora?
Nola nisam govorila za leđa računam da je normalno, a za smeđi iscjedak sam zvala samo moram mirovat i to je to pa čekamo ultrazvuk, jedino ako bude gore onda prije ultrazvuk.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Alexandra iskreno puno sam smirenij nego prosli put, ali mozda je to zato sto imam puno vise povjerenja u sadasnju kliniku i zato sto imam smrzlica jos. Ili zato sto mi je rafal sa svake strane pa ne stignem ni razmisljat toliko o transferu. Iskreno se nadam da je bebi vec sa mnom ili da me ceka tamo❤️
Pidoca onda dobro, bitno da je sve normalno i ide svojim tokom. Pokusaj sto vise odmarat i uz neke serije mozak na pasu😘
Ej Nola77 kako je bilo?
Hvala ti na onom opširnom odgovoru. Eto nazvali su me prije pol sata i pojasnili mi da imaju 3 j.s. oplođene (od 6), i da će oni čekati do pon i smrznuti ih onda. Pretpostavljam da to znači da će možda koja još otpasti...? Ugl eto ti su novosti
Košuljice super za 3 to znači da će ih ostaviti do blastociste. Drzim fige ❤️
Nola 🥰
Ema i Lara - 23.12.2021
Kosuljica tri oplodene super zvuci, neke js odmah odu u atreziju. Ne znam do kojeg stadija ce ih ostavljati ali navijam da opstanu i budu prekrasne sve tri! 🤗 Javi nam sto su ti rekli😘
Kosuljica oprosti sad racunam da je ponedjeljak peti dan, ok ostavit ce ih do blastociste. Sry puklo me valjda sunce u glavu🤪 Super. Gle, i da dobijes jednu ili dvije kvalitetne blastociste je opet odlicno. Bar po meni. Ipak navijam za sve tri🥰
Da, ma i jedna je ok :-)
Hvala tebi i pidoci.
Iskreno jedino sam vas i perlu44 i MicMic uspjela zapamtiti koliko mi je ovdje novi ljudi odjednom 😁
Javim svakako novosti, javljajte i vi 🤗
Kosuljica budem i ti isto, javi svakako u pon😘😘
Ja se osjecam cijelo vrijeme kao da cu dobiti mengu, a bole me kosti na ulazu u rodnicu kao kad imam mengu. Mislim da me progesteron dobro sora, jer uzimam i utrice 3x200 i Prolutex intramuskularno. I danas me boli glava uzasno. Vrijeme mi iskreno dosta brzo prolazi, sutra mi je vec 4dnt..
Lota Cestitam od srca, meni je 14dnt bila 1338, jesu ti vratili dvije blastociste ili?
Ema i Lara - 23.12.2021
lotaB najprije cestitam na tako visokoj beti. Bice sve OK. I u utorak ce biti dupla. A sto se tice sekiracije, bice tu svih 9 mjeseci tj tih 8 koji ti je ostalo. Ali evo ja idem korak po korak. I razmisljam pozitivno. Srecno 🍀
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji