Pisoca bice sve u redu , to je super beta!!! 👍👍👍 strah i briga ce uvek postojati, Evo Meni je stomak vruc, osecam se kao rerna 🤣🤣🤣 . Na jednom drugog forumu sam procitala kako je devojka ubacila 2 petodnevna a na ultrazvuku se cula 3 srca. Jedan se podelio Ali je Ona imala betu prvi put kad je vadila 800..
kakva trostruka sreca😄neverovatno))) ja bila dala krv i sada cekam u toku dana😄 sanjala nocas goluba belog pismonosu🤣🤣🤣 ali zaista))) nadam se da cu videti dobre vesti:))
Bice bice, i Ja dala jutros da vidim Da li ce se duplirati 🥰🥰 srecnoo
Sreetnooo🤩😀
Devojke beta 13dt 1194 . Nije mi se duplirala ima i vise valjda je to u redu ???
Nola77 sretno ti!
Perla44 imama bezanestezijsku punkciju u srijedu.
Bravoo..ipak su narasli..sretno draga!!😘
Devojke beta 13dt 1194 . Nije mi se duplirala ima i vise valjda je to u redu ???
Pa to je suuuper.....cestitke!!!!🥰😀😀
Dosla sam sa transfera, dosta razocarana jer je moj endometrij zakazao. Zametak je prekrasan i ipak su napravili transfer, dobila sam injekcije progesterona intramuskularno narednih tjedan dana. Ne znam sto je tocno s endometrijem ali eto vise nije lijep kao na folikulometriji prosli ponedjeljak. Nadam se da ce ipak biti ok. Jel kojoj uspjelo a da nije bio top endometrij na transferu? Ne znam, nadam se da ce biti ok.
Kosuljica vidis da rastu🤗 bit ce to ok, sretno😘
Dosla sam sa transfera, dosta razocarana jer je moj endometrij zakazao. Zametak je prekrasan i ipak su napravili transfer, dobila sam injekcije progesterona intramuskularno narednih tjedan dana. Ne znam sto je tocno s endometrijem ali eto vise nije lijep kao na folikulometriji prosli ponedjeljak. Nadam se da ce ipak biti ok. Jel kojoj uspjelo a da nije bio top endometrij na transferu? Ne znam, nadam se da ce biti ok.
Kosuljica vidis da rastu🤗 bit ce to ok, sretno😘
Meni ti endometrij bio 9mm na dan transfera...moglo je puno bolje...nekako s tabletama estrofema ga pojacali za 3 mm...13 dan ovulacija on samo 6..mislila sam da ce mi odgodit transfer..ipak smo uspjeli i odradili..i evo dva testica pozitivna...samo hrabro!!😃
Nola77 jedi ananas i pij sok od ananasa Ja sam to radila i pre i posle transfera. On je dobar za endo
Sortiraj odgovore
Najstariji