Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    23. Lipanj 2021. 20:12

Kosuljica ja to ovako razumijem, obzirom da je za prva tri dana razvoja pretezno zasluzan zenski genom, a onda pomalo preuzima muski genom i ako dodu do blastociste ulijevaju nadu da su ok embriji, i ostavljaju ih do petog dana ako ih ima ok broj i ovisno o godinama zene. Nema nekih dokaza da bi embrij koji ne dozivi 5i dan u petrijevoj zdjelici prezivio kod mame. S tim da ni stadij blastociste nije sigurna potvrda da DNK embrija ne nosi ostecenja. Mozes ih vec sutra zvati, nakon 24h znaju koliko ih se oplodilo. 

Marita_07
    23. Lipanj 2021. 21:02

kosuljica

Baš mi je zao Rita, posebno kad vidim koliko si se napatila u ožujku…ne znam što da ti pametno kažem..teško je to, puno emocija…ali evo pidoca je primjer ustrajnosti ✌️
    Nola77haha, bogme čuj kakva je bila situacija nije ni čudo da si se raspitivala.o generatorima
    IVF je normalan, nije ICSI… budemo vidjeli…dr.bi da se što kasnije vrate (iako uopće ne kužim razliku odnosno ne kužim argumente onih koji bi smrzavali nakon dva dana, i one koji bi nakon 5 dana)… Eto tako da ću ja fino na go, malo će jajnici odahnuti…pa u nove pobjede za mjesec dana… 🙂

Rezultati su bili uvijek jedna js oplodena, 
    osmostanična, ET 3.dan,spermiogram uredan. Endometrij dobar, i nikad problema sa zadebljanjem.
    Znam da nema pravila, ali očito sam law responder i ne mogu dobiti više oplođenih.U fazi sam da gledam polako da mijenjam kliniku. Nije da nisu dobri i da im ne vjerujem ali kad nema rezultata tražim dalje stručno mišljenje. 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔

Alexandraaa90
    24. Lipanj 2021. 10:00

Dobar dan drage moje.  Evo da se i ja javim sa novostima.  U nazad par dana moj smeckasti iscjedak se povukao. Sve je bilo OK. I sinoc ja odem na wc i sok.  Iscjedak se vratio, ali ovaj put sa krvi.  Bilo ga je po mojoj panicarskoj procjeni dosta.  I naravno kako ne smijem cekati, ja odem na hitnu.  Doktorica me pogleda i kaze beba je uredu, srce kuca sve izgleda OK.  Hematoma ni neceg slicnog nema.  Kaze vjerivatno se materica siri i rasteze pa pucaju kapolari a ona ne vidi drugi razlog.  Ja sam smirena a u neku ruku i uplasena.  Ali mirujem i cekam 30.06. Tad idemo na UZV.  Pusa svima. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Pidoca
    24. Lipanj 2021. 11:08

Alexandraaa90

Dobar dan drage moje. Evo da se i ja javim sa novostima. U nazad par dana moj smeckasti iscjedak se povukao. Sve je bilo OK. I sinoc ja odem na wc i sok. Iscjedak se vratio, ali ovaj put sa krvi. Bilo ga je po mojoj panicarskoj procjeni dosta. I naravno kako ne smijem cekati, ja odem na hitnu. Doktorica me pogleda i kaze beba je uredu, srce kuca sve izgleda OK. Hematoma ni neceg slicnog nema. Kaze vjerivatno se materica siri i rasteze pa pucaju kapolari a ona ne vidi drugi razlog. Ja sam smirena a u neku ruku i uplasena. Ali mirujem i cekam 30.06. Tad idemo na UZV. Pusa svima.

Draga Alexandra točno znam kako ti je, ali bitno da si bila u doktora i da su rekli da je sve ok, koliko si ti tjedana trudna? Meni i dalje pomalo ide smeđe, rastura me donji dio leđa nemogu se u krevetu pomakniti, meni je pregled tek krajem idućeg tjedna.

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

Alexandraaa90
    24. Lipanj 2021. 11:38

Pidoca

Alexandraaa90

Dobar dan drage moje. Evo da se i ja javim sa novostima. U nazad par dana moj smeckasti iscjedak se povukao. Sve je bilo OK. I sinoc ja odem na wc i sok. Iscjedak se vratio, ali ovaj put sa krvi. Bilo ga je po mojoj panicarskoj procjeni dosta. I naravno kako ne smijem cekati, ja odem na hitnu. Doktorica me pogleda i kaze beba je uredu, srce kuca sve izgleda OK. Hematoma ni neceg slicnog nema. Kaze vjerivatno se materica siri i rasteze pa pucaju kapolari a ona ne vidi drugi razlog. Ja sam smirena a u neku ruku i uplasena. Ali mirujem i cekam 30.06. Tad idemo na UZV. Pusa svima.

Draga Alexandra točno znam kako ti je, ali bitno da si bila u doktora i da su rekli da je sve ok, koliko si ti tjedana trudna? Meni i dalje pomalo ide smeđe, rastura me donji dio leđa nemogu se u krevetu pomakniti, meni je pregled tek krajem idućeg tjedna.

Mene hvala Bogu nista ne boli.  A i odem ako imam neki problem cisto da se smirim.  Bolje da dodjem bezveze nego da zakasnim.  Ja sam sad 7+1. Ma kad mi je bilo smedje nekako sam se i smirila jer svi kazu da je to cesta pojava, ali ono sinoc me uznemirilo pa sam morala otici.  Koliko si ti trudna? Jesi vec bila na uzv? 

Nola_
    24. Lipanj 2021. 11:47

Alexandra dobro da si otisla i hvala Bogu da su rekli da je ok. Jeli to sada prestalo? 
    Pidoca zao mi je sto te tako boli, vjerujem da je sve to normalno, jesi zvala svog doktora? 

Alexandraaa90
    24. Lipanj 2021. 11:56

Nolla77  pa mogu reci da je manje nego sinoc i smedje je opet.  Nije skroz proslo.  A bitno mi je da je beba dobro.  Ja cu vec sve izdrzati.  Kako si ti?  Ima li kakvih simptoma? 😘😍❤

Nola_
    24. Lipanj 2021. 12:05

Alexandra to je najbitnije, i da si ti mirna jer je onda i beba dobro. Nadam se da ce brzo prestati to glupo smedarenje da ne prozivljavas nepotrebne stresove. 
    Ja nemam nikakvih simptoma. Dosta me poljuljala cinjenica da je endometrij poceo labaviti i da vise nije lijep za transfer pa vec smisljam sto cu ako sada ovo ne prode. Razmisljam da radim biopsiju endometrija i svasta jos nesto. Inace me bole bradavice ali one me bole svaki mjesec pa...🤷🏻‍♀️ Idem do klinike sad u 13 po dnevnu dozu progesterona i nadam se najboljem! 

Alexandraaa90
    24. Lipanj 2021. 12:34

Nolla77  nemoj negativno razmisljati.  Bice sve OK.  Vidjet ces.  Sto ti budes pozitivnija tim bolje.  Tvoj bebi je tu.  Sad samo da se uhvati a hoce ❤😍 a sto se tice simptoma ni ja ih nisam imala, tako da to nista ne znaci. 😘

• Pidoca
    24. Lipanj 2021. 13:32

Alexandraaa90

Pidoca

Alexandraaa90

Mene hvala Bogu nista ne boli. A i odem ako imam neki problem cisto da se smirim. Bolje da dodjem bezveze nego da zakasnim. Ja sam sad 7+1. Ma kad mi je bilo smedje nekako sam se i smirila jer svi kazu da je to cesta pojava, ali ono sinoc me uznemirilo pa sam morala otici. Koliko si ti trudna? Jesi vec bila na uzv?

Bila sam na ultrazvuku sad u ponedjeljak prije 4 dana i bilo je sve ok, nije mi rekao koliko sam trudna ali ako se računa od početka prošle menge onda je 5tjedana i 6 dana. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.