Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla44
    21. Lipanj 2021. 13:58

Cips1990

Nola77 jedi ananas i pij sok od ananasa Ja sam to radila i pre i posle transfera. On je dobar za endo

Jesi gledala vrijednosti...po danima..jeli moguce da su 2💓💓

kosuljica
    21. Lipanj 2021. 13:59

Nola77, perla44, a što je zapravo toliko loše oko tog endometrija? Ne kužim... Meni niš nije oko tog spominjala.
    Ugl ima ih svega par kao "jako dobrih", a ostalo će povadit pa app. 
    Šta ste vi radile dva sata nakon aspiracije, jeste spavale, slušale muziku ili šta? Moram pitati. 

• perla44
    21. Lipanj 2021. 14:00

Cips1990

Nola77 jedi ananas i pij sok od ananasa Ja sam to radila i pre i posle transfera. On je dobar za endo

Meni je prijateljica ostala trudna s 7 mm endomet..tako da nema pravila..ali ananas svakako....moze samo pomoc...

• perla44
    21. Lipanj 2021. 14:06

kosuljica

Nola77, perla44, a što je zapravo toliko loše oko tog endometrija? Ne kužim… Meni niš nije oko tog spominjala.
    Ugl ima ih svega par kao "jako dobrih", a ostalo će povadit pa app.
    Šta ste vi radile dva sata nakon aspiracije, jeste spavale, slušale muziku ili šta? Moram pitati.

Bitna je debljina sluznice endometrija jer sto je deblji bolje se embriji  ugnjezde... Meni su rekli u klinici za transfer bi trebo bit minimalno 8 mm donja granica..On ti se stanjiva i s godinama..ja sam ocit primjer...prvi put kad sam isla imala sam 36 god..skoro 37...bio je 12 mm...super a sad ima 40..jedva 9 s tabletama....e sad kod vas mladjih cura ne znam zasto...i do cega je...
    Jesi pila estrofem..cudno mi da ti bio ok pa se stanjio u par dana od folik.do aspiracije?? 😏

• Pidoca
    21. Lipanj 2021. 14:16

perla44

Ja sam jutros napravila jos jedan test i crta je puno jaca..tako da se nadam da je sve ok…betu sam ipak ostavila za sriiedu da ne moram duplo vadit i placat ponovo… Nekako me ovaj drugi test bas smirio..i razveselio…😀
    Svakako vas pratim….i zelim veelikee bete..Javite cure🤩🤩😍

Odlično Perla bit ce to sve super

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Pidoca
    21. Lipanj 2021. 14:17

Cips1990

Devojke beta 13dt 1194 . Nije mi se duplirala ima i vise valjda je to u redu ???

Cipsi super je beta, Cestitam draga, sad na ultrazvuk kad ti kazu, sretno i bit ce to sve super. ❤️

Ema i Lara - 23.12.2021

• Pidoca
    21. Lipanj 2021. 14:25

Došla s ultrazvuka i sve je ok, izgleda da vidi dvoje, sad cemo viditi oce tako i ostati ❤️❤️

Ema i Lara - 23.12.2021

Micmic
    21. Lipanj 2021. 14:41

Pidoca divne vesti, Cips divna beta 🙂, svima zelim puno srece i da sve protekne skolski, na zalost moja beta je
    negativna, sta da se radi, danas dajem sebi foru da budem tuzna, sutra je novi dan i idemo dalje , glupo bilo ponadati se da uspe iz prve😕 Ali tako to uvek nada mora da postoji, budite mi dobro i vracam se u iducem
    pokusaju, svakako mi je puno znacilo biti sa vama ovde

👨‍🦱1987 sve ok
    👩🏻‍🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
    FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

Alexandraaa90
    21. Lipanj 2021. 15:13

Nolla77 jesu ti ipak napravili transver?  Jel odbrojavamo?  Koliki ti je bio endometrij? 😍❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Pidoca
    21. Lipanj 2021. 15:27

Micmic

Pidoca divne vesti, Cips divna beta 🙂, svima zelim puno srece i da sve protekne skolski, na zalost moja beta je
    negativna, sta da se radi, danas dajem sebi foru da budem tuzna, sutra je novi dan i idemo dalje , glupo bilo ponadati se da uspe iz prve😕 Ali tako to uvek nada mora da postoji, budite mi dobro i vracam se u iducem
    pokusaju, svakako mi je puno znacilo biti sa vama ovde

Miemie žao mi je ali samo hrabro naprid uspjet ce vidit ces

Ema i Lara - 23.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.