Da ponovim post u nadi da ce neko odgovoriti 😌
Zdravo devojke. Ko radi betu sutra srecno🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja sam je radila juce, 11dt iznosi 436ui. U sredu 8dt mi je bila 106ui. Nisam vadila u isto labaratoriji Pa nisu vrednosti za uporediti. Ali sutra idem opet u istu posle 48h da vidim Da li ce se duplirati.❤️❤️
Kazite mi Jel samo Meni stomak vruc kao da gori ne puno Ali osecam da je vruce . I danas sam imala zuti proliv izvinite na izrazu. Ne znam dal je to normalno ?
Bok cure, 10.6. sam bila na prvoj inseminaciji, 8.6. sam si dala Ovitrelle. Danas sam napravila test i vidjela se sjena lagana. Jel moguće da od Ovitrella nakon 13 dana test pokaže pozitivno? Ovo je slika odmah nakon 3 minute što sam napravila testhttps://ibb.co/hVLbRRS, a ovo je slika nakon 4-5 satihttps://ibb.co/PGZRsNd
Hvala na pomoći, ne znam dal je il nije, jel presvjetla ili je možda pozitivno zbog Ovitrella
Nije zbog štoperice prošlo je puno dana od nje, čestitam na pozitivnom testu.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Zdravo devojke. Ko radi betu sutra srecno🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja sam je radila juce, 11dt iznosi 436ui. U sredu 8dt mi je bila 106ui. Nisam vadila u isto labaratoriji Pa nisu vrednosti za uporediti. Ali sutra idem opet u istu posle 48h da vidim Da li ce se duplirati.❤️❤️
Kazite mi Jel samo Meni stomak vruc kao da gori ne puno Ali osecam da je vruce . I danas sam imala zuti proliv. Ne znam dal je to normalno ?
Cipsi super je beta, ja nisam ponavljala 3 put samo dva puta., sad lipo prvi ultrazvuk i bit ce sve odlično ❤️
Ema i Lara - 23.12.2021
Super za bete!! Bitno da se dizu brojevi..i jos troznamenkasti.,. 😃
Ja ti nisam imala tih poteskoca pa nemam sto pametno rec...jesi mozda malo razdrazljiva i nervozna radi bete...ili si nesto pojela pa ti naskodilo??🤭😒😏
Super za bete!! Bitno da se dizu brojevi..i jos troznamenkasti.,. 😃
Ja ti nisam imala tih poteskoca pa nemam sto pametno rec…jesi mozda malo razdrazljiva i nervozna radi bete…ili si nesto pojela pa ti naskodilo??🤭😒😏
Cipsi ni ja nisam imala to sa trbuhom, sve smo mi za sebe imamo simptome ili ih neko ni nema, a za stolicu neznam nisam imala tih poteškoća.
Ema i Lara - 23.12.2021
Cure koje vadite sutra betu sretno svima i neka bude lijepa brojka 🙏🌼
Ema i Lara - 23.12.2021
Cao cure! kako ste danas?) meni dan 12, simptoma bez , vise me i stomak ne muci, tu i tamo mozda u toku dana veoma malo , ali nista vise od toga, iscekijem betu u ponedeljak🙏🏻 grudi su bezbolne skroz inace, imala sam par dana ziganje u bradavicama i to je to
Sreetnooo sutra...za lijepu..velikuu..betu..drzim fige draga!!😍🤩
Hvala cure, vidjet ćemo sutra 🤗
Perla44 Ovitrelle je bio 250 mg, ne znam druge koji imaju 🤷🏼♀️ Test je u roku tri minute kako sam napravila ga pokazao sjenu tanku i kad se osušio bilo je malo jače
Kazite mi Jel samo Meni stomak vruc kao da gori ne puno Ali osecam da je vruce . I danas sam imala zuti proliv. Ne znam dal je to normalno ?
Cipsi super je beta, ja nisam ponavljala 3 put samo dva puta., sad lipo prvi ultrazvuk i bit ce sve odlično ❤️
Hvala na odgovoru devojke. Prvi put sam uradila privatno betu, normalno i Ja sam trebala samo dva puta 🙃. Koliko ti je bila beta prvi put kad si radila betu i koji dan?
Natalie aha ne znam, ja nikad nista🤷🏻♀️Sutra mi je FET.
Cipsi nemam pojma iskreno, nisam imala takvih problema. Jesi jela puno sira? Meni od tog zna biti zuckasto ali ne i proliv. Za vrucinu ne znam.
Micmic hrabrice koja si izdrzala bez testa😅 sretnoo sutra🤞🏼😘
Sortiraj odgovore
Najstariji