Alex vidim da mislis na mene, hvala ti, baci jos malo trudnicke prasine😅💘 iskreno mene bi razveselio onaj tvoj smedi iscjedak jako🤗 javim ti kako ide, javi se i ti, mislim cesto na tebe😘
Nolla77 javicu se naravno. Pratim ja sve tu. A ti pisi svaki dan kako se osjecas. Ja sam jos malo nesvjesna toga da sam tudna, ali saljem ti svu trudnicku pozitivnu energiju. I odbrojavam s tobom. ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Došla s ultrazvuka i sve je ok, izgleda da vidi dvoje, sad cemo viditi oce tako i ostati ❤️❤️
Hvala draga pidoca cestitam i tebi Jao dva srculenca, kako divno, zelim to sve najbolje !!! Sta ti je rekla koja si nedelja ?
Nije mi rekao koji je tjedan ali ako se računa od zadnje menge onda je 5 tj i 3 dana.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Došla s ultrazvuka i sve je ok, izgleda da vidi dvoje, sad cemo viditi oce tako i ostati ❤️❤️
Hvala draga pidoca cestitam i tebi Jao dva srculenca, kako divno, zelim to sve najbolje !!! Sta ti je rekla koja si nedelja ?
Nije mi rekao koji je tjedan ali ako se računa od zadnje menge onda je 5 tj i 3 dana.
A nisam znala da se tako racuna. Jel ti je za mesec dana dala da radis opet ultra zvuk ili ranije ?
A nisam znala da se tako racuna. Jel ti je za mesec dana dala da radis opet ultra zvuk ili ranije ?
Za 2 tjedna opet ultrazvuk
Ema i Lara - 23.12.2021
Za 2 tjedna opet ultrazvuk
Hvala ❤️❤️Srecno ❤️❤️
Drage žene,došla sam vas malo virunuti 👀 ,nisam nikako, lito je,kupam se i sunčan, relaksiram se nakon svega. 😊
Šaljem vam puno podrške za vaše borbe što vodite ❤
Nola77 držim fige da sve bude kako treba🤞
Pidoca pa to te ja pitaaaam ❤❤ baš mi je drago.
Šesnica drago mi je da si se javila🤗 Odmori se i iskoristi sada sva ljetna blaga i vrati se najjaca uskoro za svoju srecu❤️
Hvala na 🤞🏼🤗 Danas kroz dan, popodne/predvecer osjecam lagane grceve. Osjecam se ko nasopana koka progesteronom, sto od utrica sto od suteva:)
Kosuljica oprosti izgubila sam se u postovima, kad je ono aspiracija? Sutra ili?
Ako tko jos ima sto sutra drzim 🤞🏼 jako. Laku noc drage moje, pusu saljem
Šesnica draga uzivaj i lipo odmori pa iza lita u nove pobjede ❣️
Joj drage moje kako sam se jutros prepala, otišla na wc kad ono smeđi iscjedak, odma panika, nisam ni radit išla, doktorica javila da popijem odma 4 odjednom utrogestana i da joj se javim kasnije ima li još, baš se bojim, evo ležim ne mrdam od straha.
Ema i Lara - 23.12.2021
Pidoca ne brini se draga. Ja sam imala smedji iscjedak vise od 7 dana. Doktorica je rekla samo da odmaram i da izbacim aspirin ili andol 100 ovisi ko sta pije. Smirice se to. To samo znaci da se tvoja beba jace hvata.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji