Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    21. Lipanj 2021. 18:14

Alex vidim da mislis na mene, hvala ti, baci jos malo trudnicke prasine😅💘 iskreno mene bi razveselio onaj tvoj smedi iscjedak jako🤗 javim ti kako ide, javi se i ti, mislim cesto na tebe😘

Alexandraaa90
    21. Lipanj 2021. 18:20

Nolla77  javicu se naravno.  Pratim ja sve tu.  A ti pisi svaki dan kako se osjecas.  Ja sam jos malo nesvjesna toga da sam tudna, ali saljem ti svu trudnicku pozitivnu energiju.  I odbrojavam s tobom.  ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Pidoca
    21. Lipanj 2021. 22:03

Cips1990

Pidoca

Došla s ultrazvuka i sve je ok, izgleda da vidi dvoje, sad cemo viditi oce tako i ostati ❤️❤️

Hvala draga pidoca cestitam i tebi Jao dva srculenca, kako divno, zelim to sve najbolje !!! Sta ti je rekla koja si nedelja ?

Nije mi rekao koji je tjedan ali ako se računa od zadnje menge onda je 5 tj i 3 dana. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Cips1990
    22. Lipanj 2021. 08:03

Pidoca

Cips1990

Pidoca

Došla s ultrazvuka i sve je ok, izgleda da vidi dvoje, sad cemo viditi oce tako i ostati ❤️❤️

Hvala draga pidoca cestitam i tebi Jao dva srculenca, kako divno, zelim to sve najbolje !!! Sta ti je rekla koja si nedelja ?

Nije mi rekao koji je tjedan ali ako se računa od zadnje menge onda je 5 tj i 3 dana.

A nisam znala da se tako racuna. Jel ti je za mesec dana dala da radis opet ultra zvuk ili ranije ?

• Pidoca
    22. Lipanj 2021. 08:23

Cips1990

Pidoca

Cips1990

Pidoca

A nisam znala da se tako racuna. Jel ti je za mesec dana dala da radis opet ultra zvuk ili ranije ?

Za 2 tjedna opet ultrazvuk

Ema i Lara - 23.12.2021

• Cips1990
    22. Lipanj 2021. 08:35

Pidoca

Cips1990

Pidoca

Cips1990

Pidoca

Za 2 tjedna opet ultrazvuk

Hvala ❤️❤️Srecno ❤️❤️

• šesnica
    22. Lipanj 2021. 22:05

Drage žene,došla sam vas malo virunuti 👀 ,nisam nikako, lito je,kupam se i sunčan, relaksiram se nakon svega. 😊
    Šaljem vam puno podrške za vaše borbe što vodite ❤
    Nola77  držim fige da sve bude kako treba🤞
    Pidoca pa to te ja pitaaaam ❤❤  baš mi je drago. 

Nola_
    22. Lipanj 2021. 23:12

Šesnica drago mi je da si se javila🤗 Odmori se i iskoristi sada sva ljetna blaga i vrati se najjaca uskoro za svoju srecu❤️
    Hvala na 🤞🏼🤗 Danas kroz dan, popodne/predvecer osjecam lagane grceve. Osjecam se ko nasopana koka progesteronom, sto od utrica sto od suteva:) 
    Kosuljica oprosti izgubila sam se u postovima, kad je ono aspiracija? Sutra ili? 
    Ako tko jos ima sto sutra drzim 🤞🏼 jako. Laku noc drage moje, pusu saljem

• Pidoca
    23. Lipanj 2021. 07:57

Šesnica draga uzivaj i lipo odmori pa iza lita u nove pobjede ❣️
    Joj drage moje kako sam se jutros prepala, otišla na wc kad ono smeđi iscjedak, odma panika, nisam ni radit išla, doktorica javila da popijem odma 4 odjednom utrogestana i da joj se javim kasnije ima li još, baš se bojim, evo ležim ne mrdam od straha. 

Ema i Lara - 23.12.2021

Alexandraaa90
    23. Lipanj 2021. 08:42

Pidoca ne brini se draga.  Ja sam imala smedji iscjedak vise od 7 dana.  Doktorica je rekla samo da odmaram i da izbacim aspirin ili andol 100 ovisi ko sta pije.  Smirice se to.  To samo znaci da se tvoja beba jace hvata.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.