Hvala Nola77.
Danas nije baš bilo tako dobro, folikuli baš nešto i ne rastu, pa sigurno ne idem na aspiraciju 22., a pitanje i idem li uopće.
Kako si ti…rastu li folikuli…imas datum za aspiraciju?😀
Hej, nadam se da rastu,😁 s obzirom da sam unazad dva dana na tri lijeka ..idem sutra pa ću vidjeti. Nemam dan aspiracije još. Sutra javljam novosti!😎
Da ponovim post u nadi da ce neko odgovoriti 😌
Zdravo devojke. Ko radi betu sutra srecno🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja sam je radila juce, 11dt iznosi 436ui. U sredu 8dt mi je bila 106ui. Nisam vadila u isto labaratoriji Pa nisu vrednosti za uporediti. Ali sutra idem opet u istu posle 48h da vidim Da li ce se duplirati.❤️❤️
Kazite mi Jel samo Meni stomak vruc kao da gori ne puno Ali osecam da je vruce . I danas sam imala zuti proliv izvinite na izrazu. Ne znam dal je to normalno ?
Cestitam na beti! To su divne vesti❤️😃, ja sam cula da zbog hormona i promena u organizmu moze biti proliv, a sto se tice vruceg stomaka pretpostavljam da je zbog povecanog dotoka krvi ka materici i taj osecaj🙂, meni danas dan D🤣, hvala , jos uvek ne znam sta da mislim, sta bude biće🙂 Svima ko danas vadi betu srecno danas takodje!) Ko ima pozitivne testice cestitam!🥰
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Svima srecno jos jedan put ko vadi danas 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🙏🏻, nadam se da vam se javljam sa lepim vestima!
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Zdravo devojke. Ko radi betu sutra srecno🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja sam je radila juce, 11dt iznosi 436ui. U sredu 8dt mi je bila 106ui. Nisam vadila u isto labaratoriji Pa nisu vrednosti za uporediti. Ali sutra idem opet u istu posle 48h da vidim Da li ce se duplirati.❤️❤️
Kazite mi Jel samo Meni stomak vruc kao da gori ne puno Ali osecam da je vruce . I danas sam imala zuti proliv. Ne znam dal je to normalno ?
Cipsi super je beta, ja nisam ponavljala 3 put samo dva puta., sad lipo prvi ultrazvuk i bit ce sve odlično ❤️
Hvala na odgovoru devojke. Prvi put sam uradila privatno betu, normalno i Ja sam trebala samo dva puta 🙃. Koliko ti je bila beta prvi put kad si radila betu i koji dan?
Cipsi prvu sam vadila 11 dnt i bili je 560 a drugu 14 dnt i 1383. Danas idem na ultrazvuk i nadam se da ce biti sve u redu malo me strah Al dobro to je nomalno da je prisutna briga i strah.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Pisoca bice sve u redu , to je super beta!!! 👍👍👍 strah i briga ce uvek postojati, Evo Meni je stomak vruc, osecam se kao rerna 🤣🤣🤣 . Na jednom drugog forumu sam procitala kako je devojka ubacila 2 petodnevna a na ultrazvuku se cula 3 srca. Jedan se podelio Ali je Ona imala betu prvi put kad je vadila 800..
Pisoca bice sve u redu , to je super beta!!! 👍👍👍 strah i briga ce uvek postojati, Evo Meni je stomak vruc, osecam se kao rerna 🤣🤣🤣 . Na jednom drugog forumu sam procitala kako je devojka ubacila 2 petodnevna a na ultrazvuku se cula 3 srca. Jedan se podelio Ali je Ona imala betu prvi put kad je vadila 800..
kakva trostruka sreca😄neverovatno))) ja bila dala krv i sada cekam u toku dana😄 sanjala nocas goluba belog pismonosu🤣🤣🤣 ali zaista))) nadam se da cu videti dobre vesti:))
👨🦱1987 sve ok
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Cure svima na pozitivnim betama cestitam.
Vi koje danas radite drzim palceve da budu sto vece.
Nola77 draga moja srecno danas. I javi se kako si. 😍😘❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
kakva trostruka sreca😄neverovatno))) ja bila dala krv i sada cekam u toku dana😄 sanjala nocas goluba belog pismonosu🤣🤣🤣 ali zaista))) nadam se da cu videti dobre vesti:))
Bice bice, i Ja dala jutros da vidim Da li ce se duplirati 🥰🥰 srecnoo
Ja sam jutros napravila jos jedan test i crta je puno jaca..tako da se nadam da je sve ok...betu sam ipak ostavila za sriiedu da ne moram duplo vadit i placat ponovo... Nekako me ovaj drugi test bas smirio..i razveselio...😀
Svakako vas pratim....i zelim veelikee bete..Javite cure🤩🤩😍
Sortiraj odgovore
Najstariji