Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    20. Lipanj 2021. 20:57

zg123

Bok cure, 10.6. sam bila na prvoj inseminaciji, 8.6. sam si dala Ovitrelle. Danas sam napravila test i vidjela se sjena lagana. Jel moguće da od Ovitrella nakon 13 dana test pokaže pozitivno? Ovo je slika odmah nakon 3 minute što sam napravila testhttps://ibb.co/hVLbRRS, a ovo je slika nakon 4-5 satihttps://ibb.co/PGZRsNd
    Hvala na pomoći, ne znam dal je il nije, jel presvjetla ili je možda pozitivno zbog Ovitrella

Cestitam na pozitivnom testu. Ipak je to previse vremena da bi bilo od inekcije. 

• NATALIE0407
    20. Lipanj 2021. 20:59

A moze li meni netko objasniti zasto si dajete tu jednu nekciju prije et ili par dana nakon et. Cemu ona sluzi. I ja sam sebi davala inekcije ali citav period od transfera pa do 12tt.

• Cips1990
    20. Lipanj 2021. 21:23

NATALIE0407

A moze li meni netko objasniti zasto si dajete tu jednu nekciju prije et ili par dana nakon et. Cemu ona sluzi. I ja sam sebi davala inekcije ali citav period od transfera pa do 12tt.

Zdravo natalie 0407. Ja samo mogu da ti kazem koliko znam da je Ovitrella stoperica koja se udara da bi folikuli prestali da rastu Jer su postigli odgovarajucu veliki posle stimulacije folikula . Ja sam uvek udarala Ovitrella dva dana pre inseminacije ili 36 h Ali posle inseminacije Nisam nikad 

• Cips1990
    20. Lipanj 2021. 21:24

Jer su postigli odgovarajucu velicinu * Nisam lepo napisala ☺️

Nola_
    20. Lipanj 2021. 21:26

Zg123 i ja mislim da ne moze biti od ovitrella, drzim fige da tamni🤞🏼😘
    Natalie sto si ti primala? ja nikad nista. Mislim da moguce da bHCG vec uvjerava tijelo da je trudno i olaksava implantaciju? Nisam sigurna, ali se sjecam da mi je mpo dr rekla da necemo sa decapeptylom ici na ET jer bez prave stoperice nije izgledna trudnoca, sve i da nisam u hiperu. 

• Cips1990
    20. Lipanj 2021. 21:30

Nola77

Natalie sto si ti primala? ja nikad nista. Mislim da moguce da bHCG vec uvjerava tijelo da je trudno i olaksava implantaciju? Nisam sigurna, ali se sjecam da mi je mpo dr rekla da necemo sa decapeptylom ici na ET jer bez prave stoperice nije izgledna trudnoca, sve i da nisam u hiperu.

Ni ja Nisam sa decapeptylom isla odmah na ET. Cekala sam 4 meseca da se sve stabilizuje

• NATALIE0407
    20. Lipanj 2021. 22:01

Cips1990

NATALIE0407

Zdravo natalie 0407. Ja samo mogu da ti kazem koliko znam da je Ovitrella stoperica koja se udara da bi folikuli prestali da rastu Jer su postigli odgovarajucu veliki posle stimulacije folikula . Ja sam uvek udarala Ovitrella dva dana pre inseminacije ili 36 h Ali posle inseminacije Nisam nikad

Zdravo cips1990 hvala ti na odgovoru. I ja sam imala hier tako da nikad nisam isla odma u postupak uvijek je bio fet. Treci dan nakon sto sam dobila mestraciju dobila sam u bolnici inekciju i to je bilo to. Peti dan sam pocela sa pripremama za rast folikula i to je se pratilo svaki drugi dan na ultrazvuk i kad su bile dovoljno zrele bila je punkcija.

• NATALIE0407
    20. Lipanj 2021. 22:04

Nola77

Dvije vrste razliciti inekcija sam koristila svaki dan i jos vaginalno utorogestan. Pogledat cu u nalazima pa ti javim tocno sta sam koristila. I tako dva puta i oba puta je bilo uspjesno Bogu hvala. Kad ti kreces u ET.

• perla44
    20. Lipanj 2021. 22:14

zg123

Bok cure, 10.6. sam bila na prvoj inseminaciji, 8.6. sam si dala Ovitrelle. Danas sam napravila test i vidjela se sjena lagana. Jel moguće da od Ovitrella nakon 13 dana test pokaže pozitivno? Ovo je slika odmah nakon 3 minute što sam napravila testhttps://ibb.co/hVLbRRS, a ovo je slika nakon 4-5 satihttps://ibb.co/PGZRsNd
    Hvala na pomoći, ne znam dal je il nije, jel presvjetla ili je možda pozitivno zbog Ovitrella

Draga zg  nadam se da je test uistinu pozitivan...i zeelim sve najj!!!
     Samo da ti napomenem da  se test ne bi smio ocitavati nakon par sati..to ti i na uputstvima pise...pogledaj..
    Vec sam pisala vezano za stopericu da mi je sestra u klinici rekla da stoperici treba desetak dana..da se iscisti..ima i veze od koliko ml je doza stoperice..ima manja i veca..zaboravila sam..jednoj treba 6 dana a ovoj vecoj 10...ja sam.imala vecu dozu zato mi je rekla da cekam 10 dana..onda test..tj beta

• perla44
    20. Lipanj 2021. 22:19

kosuljica

Hvala Nola77.
    Danas nije baš bilo tako dobro, folikuli baš nešto i ne rastu, pa sigurno ne idem na aspiraciju 22., a pitanje i idem li uopće.

Kako si ti...rastu li folikuli...imas datum za aspiraciju?😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.