Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijamagda
    15. Veljača 2020. 16:18

Hvala Maltezer.
    Ti si super sa amh.

• maltezer
    15. Veljača 2020. 17:03

Marijamagda
    Tu nemamo banke jajnih stanica. Cure većinom idu u Prag koliko sam shvatila. Ja nemam iskustva pa ne mogu puno o tome reci. Otiđi u “potpomognuta oplodnja vol.3 “ 
    Pitaj tamo, one vise znaju ❤️

• Marijamagda
    15. Veljača 2020. 17:30

Hvala na informaciji. 
    Oticicu tamo.
    Tebi zelim sve najbolje i drzim fige svima. 
    Bila sam i na ovom forumu kad sam cekala jednu betu.

• Jams1
    15. Veljača 2020. 18:39

Marijamagda

Ja sam u vrlo niskim vrednostima 0,13 ali su skroz druge vrednosti.Sad ne mogu da nadjem ali je oprimalno do 5. Preko 7, 8 vec su policistocni jajnici. A veoma smanjeni su od 0,1 do 0,9. Vec od 1 je ok. Takve su vrednosti od prilike. Ja se javljam iz susedne drzave. I ne zmam kako rade kod vas.
    Ima li neko iskustva sa donacijama ili je to zakonom zabranjeno?

ng/ml je druga skala. 
    Meni je 0,8 i Dr je rekao da sa tim moze da se radi. Najbitniji je kvalitet jajnih celija. Jer ima zena sa visokim AMH a nisu zrele celije. 
    Ja sam bila jednom na stimulaciji. 7 celija, 6 zrelo, 5 se oplodilo. 4 embriona do blastula stadijuma

• Marijamagda
    15. Veljača 2020. 19:27

E da. Ja sam po toj skali 0,1.... 
    Bas dosta nisko. Jel znas da je nekom uspelo sa takvim amh? Kod nas u Srbiji znam za par slucajeva ali meni vec 5.ne uspeva pa ne znam da lu da pokusavam uopste
     I sta da pujem za kvalitet jajnih celija ako je uopste moguce da se poboljsaju?

• Jams1
    15. Veljača 2020. 20:01

Sta su ti sve radili od analiza!? Dokle god mogu da ti izvuku neku jajnu celiju i ona se oplodi postoji sansa. Ja sta sam cula je dobro za kvalitet jajnih celija dobra Vitamin D, Koenzim Q. Izbalansirana ishrana sa dosta proteina, fizicka aktivnost. Mi dok smo bile bebe u maminim stomacima je odredjen br jajnih celija i to ne moze da se menja . 😪
    U Austriji moze da se kupe jajne celije. Mislim da je donacija samo izraz da mogu da se “dobiju” od nekoga. 

JECIKA
    15. Veljača 2020. 20:20

Marijamagda ja sam ti zivi primjer da dobri rezultati hormona i AMH (21,1 pmol!/L) nista ne znaci za rezultat VTO. Jajne celije u malom broju iako je AFC dobar a slabo se i oplode. Zelim ti svu srecu i dobro jedi - smanji secere i kreni na tracanje. Uzmi vitamine koenzim vitamin D i omegu D3. Folna se podrazumijeva. Uzimaj to svakodnevno. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Marijamagda
    15. Veljača 2020. 23:48

Jecika a sta je kod tebe problem? 
    Ja to i radim. Ubacicu jos neke vitamine pa sta bude. Mnogo sam uplasena nesto ovih dana. 

• Jams1
    16. Veljača 2020. 00:52

Sto bi rekao moj Dr ima sa čim da se radi i znamo da se vreme gubiti ne sme. Kod mene je desni jajnik potpuno lenj. U stimulaciji levi 10 folikula, desni 2 🤪

• Marijamagda
    16. Veljača 2020. 09:24

Eto, sa dobrim AMH pa ponovo ne valja..... ja krenem sa 2 folikula i na kraju ih bude dva.... tako je bilo do sada..... poslednji put je bilo 4 folikula ali je na aspirciji bilo 2 i na kraju jedan ali mislim da mi ceo ciklus nije bio dobar. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.