Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danijela93
    14. Veljača 2020. 23:57

Rita30

Pozz curke, odavno vas čitam 😘 ja sam imala 15.12. 2019 biokemijsku i sad smo ponovo pokušali. Danas mi je 3dnt (2 smrzlića), za sad samo probadanje u jajnicima i jučer mi je ujutro na gaćicama bila neka žilica mala mala mala. Nezz šta bi to moglo biti 🤔 E da i cice me bole. Držim 🤞🤞🤞 svima. 😘😘😘

Pozdrav.. 

Daj Mi reci sto se Tice biokemijske Dali ti je test bio pozitivan ili si vadila krv PA tako skuzila? 

• Jams1
    15. Veljača 2020. 07:14

Danijela93

Rita30

Pozz curke, odavno vas čitam 😘 ja sam imala 15.12. 2019 biokemijsku i sad smo ponovo pokušali. Danas mi je 3dnt (2 smrzlića), za sad samo probadanje u jajnicima i jučer mi je ujutro na gaćicama bila neka žilica mala mala mala. Nezz šta bi to moglo biti 🤔 E da i cice me bole. Držim 🤞🤞🤞 svima. 😘😘😘

Pozdrav..

Daj Mi reci sto se Tice biokemijske Dali ti je test bio pozitivan ili si vadila krv PA tako skuzila?

Kod biohemijske test je pozitivan, vadi se krv dva puta u razmaku od 2-3 dana. Ako beta se ne dupla , test je i dalje pozitivan ali embrion ne napreduje. Prekida se terapija, dolazi ciklus. Da nisi u postupku IVFa ne bi ni znala sta se desilo, jer bi ciklus dobila na vreme ili sa dan dva zakasnjenja. U prirodnom procesu zene uglavnom rade test kada ciklus vec kasni par dana

• brita
    15. Veljača 2020. 08:20

ZaZa

Curke, dan transfera se računa kao nulti dan?
    Kako ste se vi osjećale poslije transfera? Tipa 1., 2.; 3., 4. dana itd. Jel vas bolilo? Nešto pripadalo? Vidim da su neke imale simptome, neke uopće nisu imale.

Mene 5 dan probadalo bas onako zesce , ostalo nista, nocno dizanje 3 puta da bi isla piskiti ,pripisujem utrogestsnima ,danas 8 dan 

• ZaZa
    15. Veljača 2020. 08:35

brita

ZaZa

Kako ste se vi osjećale poslije transfera? Tipa 1., 2.; 3., 4. dana itd. Jel vas bolilo? Nešto pripadalo? Vidim da su neke imale simptome, neke uopće nisu imale.

Mene 5 dan probadalo bas onako zesce , ostalo nista, nocno dizanje 3 puta da bi isla piskiti ,pripisujem utrogestsnima ,danas 8 dan

Ja isto sve pripisujem utrogestanu. Odlučila sam da neću kupovati nikakve testove, baš ništa. Čekam betu ako u međuvremenu ne dobijem mengu. I to je zapravo to. 

• brita
    15. Veljača 2020. 08:59

ZaZa

brita

ZaZa

Ja isto sve pripisujem utrogestanu. Odlučila sam da neću kupovati nikakve testove, baš ništa. Čekam betu ako u međuvremenu ne dobijem mengu. I to je zapravo to.

Pa testovi mi nisu garancija u nasem slucaju,nekak mi daje laznu nadu,tako da necu niti ja ,tjedan mi je brzo prosao,valjda ce i sljedeci 😂 iako poslozila sam si u glavi obzirom na tanak endometrij da se ne nadam nicemu 😇

• ZaZa
    15. Veljača 2020. 10:02

brita

ZaZa

brita

ZaZa

Pa testovi mi nisu garancija u nasem slucaju,nekak mi daje laznu nadu,tako da necu niti ja ,tjedan mi je brzo prosao,valjda ce i sljedeci 😂 iako poslozila sam si u glavi obzirom na tanak endometrij da se ne nadam nicemu 😇

Meni nije ništa rečeno, baš ništa ne znam. Jel ok endometrij ili nije. Nisu bili previše komunikativni, a s obzirom da ja pola toga ne znam, onda nisam ni pitala. Možda i bolje tako. Što manje znam, to bolje. 
    Nadam se da će i meni sljedeći tjedan brzo proletjeti. :) 

Danijela93
    15. Veljača 2020. 10:12

Cure za bolji endometrij pijte sok od nara. 
    Imate ga u Dmu kupiti. Pise na njemu Bio Granatapfel. Meni je to isto preporucila jedna zena koju Sam upoznala kada Sam bila u prvom procesu. 
    Rekla mi je da to pijem ujutro pola case normalne.
    I mogu vam reci da Mi je pomoglo Doktor se zacudio kako Mi je dobar endometrij. 
    Ja GA I dalje pijem svako jutro pola case. 

Danijela93
    15. Veljača 2020. 10:21

Jams1

Danijela93

Rita30

Pozdrav..

Kod biohemijske test je pozitivan, vadi se krv dva puta u razmaku od 2-3 dana. Ako beta se ne dupla , test je i dalje pozitivan ali embrion ne napreduje. Prekida se terapija, dolazi ciklus. Da nisi u postupku IVFa ne bi ni znala sta se desilo, jer bi ciklus dobila na vreme ili sa dan dva zakasnjenja. U prirodnom procesu zene uglavnom rade test kada ciklus vec kasni par dana

OK hvala ti. Posto kod mene vise test nije pozitivan sumljam da je biokemijska Onda. 
    Idem sad u ponedjeljak pa cu sve znati

• ZaZa
    15. Veljača 2020. 10:22

Danijela93

Cure za bolji endometrij pijte sok od nara.
    Imate ga u Dmu kupiti. Pise na njemu Bio Granatapfel. Meni je to isto preporucila jedna zena koju Sam upoznala kada Sam bila u prvom procesu.
    Rekla mi je da to pijem ujutro pola case normalne.
    I mogu vam reci da Mi je pomoglo Doktor se zacudio kako Mi je dobar endometrij.
    Ja GA I dalje pijem svako jutro pola case.

Hvala puno. Meni generalno nisu ništa rekli. Ali pretpostavljam da ne može štetiti? 

• Rita30
    15. Veljača 2020. 10:26

Danijela93

Jams1

Danijela93

Rita30

Pozdrav..

OK hvala ti. Posto kod mene vise test nije pozitivan sumljam da je biokemijska Onda.
    Idem sad u ponedjeljak pa cu sve znati

Vadila sam krv, beta je  bila 25 a nakon 2 dana 29. Nije se uduplavala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.