Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    15. Veljača 2020. 10:34

maltezer

Kikovica Sad sam bila u protokolu. Čekaju me tri zmrzlića 🥰
    ZaZaja nisam ništa osjetila do petog dana kad su me počeli rasturati jajnici, ne prestaje evo 9.dnt.
    Da, dan transfera je nulti.
    Do petog dana ništa živo nisam osjetila i bila sam super volje, neuobičajeno za mene. Muž mi je odmah rekao da sam sigurno trudna jer sam tako dobre volje 😂
    Sve mi je bilo smiješno😂
    Inače sam živcenjak i mrgud…

Onda ce jedan upaliti ☺️🤞🏻🥳☘️

kikovica
    15. Veljača 2020. 10:35

JECIKA

Zaza Kikovica imate li simptome? Kako se osjecate? Primice se i vasa beta

Nemam nikakve simptome osim bolnih grudiju a to znam da je od tableta. Ne opterecujem se simptomima...u utorak pisnen test pa cu znati 😍🤞🏻

Danijela93
    15. Veljača 2020. 10:36

ZaZa

Danijela93

Cure za bolji endometrij pijte sok od nara.
    Imate ga u Dmu kupiti. Pise na njemu Bio Granatapfel. Meni je to isto preporucila jedna zena koju Sam upoznala kada Sam bila u prvom procesu.
    Rekla mi je da to pijem ujutro pola case normalne.
    I mogu vam reci da Mi je pomoglo Doktor se zacudio kako Mi je dobar endometrij.
    Ja GA I dalje pijem svako jutro pola case.

Hvala puno. Meni generalno nisu ništa rekli. Ali pretpostavljam da ne može štetiti?

Nemoze ti to nastetiti to je super zdravo I kad si trudna puno vitamina. 

JECIKA
    15. Veljača 2020. 10:36

Cure upadam u pricu - ja svakodnevni uzmem makar jesnu pomorandzu ili 5 kriski cvekle bilo kojeg proizvodjaca. Hemoglobin mi se za 2 mjeseca povecao sa 80 na 135 i endo mi je bio - kako je dr rekao - cista desetka 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    15. Veljača 2020. 10:39

Ps: redovno jedem i banane i rijetko kada kuci sjedim a da noge ne podignem na nesto jer na poslu to ne mogu. To su neki trikovi koje sam izguglala. Sada pretpostavljam da je spoj svega dao dobar endometrijum i da ce tako biti i u sledecem postupku

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Danijela93
    15. Veljača 2020. 10:52

Da I ja Sam cula da je cikla I Ananas jako dobar. E sad I sve zajedno mijesati nevalja. 
    MA ja mislim ima svega u tome nesto Ali isto tako mislim da se sve mora poklopiti. 

Bitno je da negubimo Nadu I eto valjda ce Nam se jednom makar posrecitii. 🤷‍♀️😂

• brita
    15. Veljača 2020. 11:38

Danijela93

Da I ja Sam cula da je cikla I Ananas jako dobar. E sad I sve zajedno mijesati nevalja.
    MA ja mislim ima svega u tome nesto Ali isto tako mislim da se sve mora poklopiti.

Bitno je da negubimo Nadu I eto valjda ce Nam se jednom makar posrecitii. 🤷‍♀️😂

A da,sto cudesa se mora poklopiti ,ma bude i nama  😀

• maltezer
    15. Veljača 2020. 14:25

Danijela93
    Sorry ako sam propustila, jesi ti dobila booster?

Danijela93
    15. Veljača 2020. 14:38

maltezer

Danijela93
    Sorry ako sam propustila, jesi ti dobila booster?

Hej jesam.. Dobila Sam tu inekciju Sa HCG-om unutra
    Ali su mi rekli iz klinike da napravim 14.dan nakon transfera test I ja Sam napravila I bio je pozitivan.
    I nesto Mi nije dalo Mira I zadnji put je bio test pozitivan u nedjelju I sad jucer isto negativan tako da sumljam da je sta bilo. Mengu nisam Jo's dobila Ali uzimam I dalje tbl do ponedjeljak. 

Uglavnom ukratko je to.. 

• Jams1
    15. Veljača 2020. 15:06

Rita30

Danijela93

Jams1

Danijela93

Rita30

Pozz curke, odavno vas čitam 😘 ja sam imala 15.12. 2019 biokemijsku i sad smo ponovo pokušali. Danas mi je 3dnt (2 smrzlića), za sad samo probadanje u jajnicima i jučer mi je ujutro na gaćicama bila neka žilica mala mala mala. Nezz šta bi to moglo biti 🤔 E da i cice me bole. Držim 🤞🤞🤞 svima. 😘😘😘

Pozdrav..

Daj Mi reci sto se Tice biokemijske Dali ti je test bio pozitivan ili si vadila krv PA tako skuzila?

Kod biohemijske test je pozitivan, vadi se krv dva puta u razmaku od 2-3 dana. Ako beta se ne dupla , test je i dalje pozitivan ali embrion ne napreduje. Prekida se terapija, dolazi ciklus. Da nisi u postupku IVFa ne bi ni znala sta se desilo, jer bi ciklus dobila na vreme ili sa dan dva zakasnjenja. U prirodnom procesu zene uglavnom rade test kada ciklus vec kasni par dana

OK hvala ti. Posto kod mene vise test nije pozitivan sumljam da je biokemijska Onda.
    Idem sad u ponedjeljak pa cu sve znati

Vadila sam krv, beta je bila 25 a nakon 2 dana 29. Nije se uduplavala.

😢 Zao mi je. Isplaci se i idemo dalje. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.