![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Grudi me danas ubijaju…kako je ostalim cekalicama? Sutra kupujem test i u utorak piskim…ako bude pozitivan srijeda beta 🤞🏻
Pa grudi me malo bole, ali samo na dodir i to bradavice. Meni je tek 6. dan. Imam sve manji osjećaj da ništa od toga. 😔 Od jučer me počeo boljeti trbuh kao prije menge. Točno takva bol. Danas isto. Nije konstantno. Dođe i prođe.
Želim ti od ❤ pozitivnu betu i daljnji rast. ❤🙏
I meni je danas 6dnt, 5-dnevnih…inace nemam simptome prije menge, eventualno glavobolja ponekad…zato kad dodje ajme majko 😬.
I ti cekas sa testom ili ides vaditi betu?
Hvala ti 😍…zelim i ja tebi + 🤞🏻☘️♥️
Pa ja imam simptome - znaju me boljeti i noge i to tocno znam da cu sigurno dobiti. Jucer me jesu bolile. 🤪
Idem vaditi betu. Često mi je znala kasniti menga (kada smo pokušavali prije samog postupka) pa smo se ponadali i uvijek sam kupila test i doživjela
razočaranje. Zgadio mi se test. Niti ga želim kupovati niti gledati. :)
Ionako bih morala raditi betu bio on pozitivan ili negativan zbog javljanja rezultata u VV.
Meni je punkcija bila u subotu i u ponedjeljak transfer. Imali smo samo dvije jajne stanice i obje su se oplodile.
Meni je dr rekla da napravim test…ako je neg nema potrebe da placam betu 150kn 🤷🏼♀️
Fino da su se obje oplodile, znaci da su kvalitetne. Ja sam imala 11, od toga samo 4 oplodjene. Zadnje dvije sam vratila sada.
Ja betu ne plaćam, idem preko uputnice.
Vidjet ćemo. Stvarno što kažu i ostale cure - toliko toga se treba poklopiti, toliko zvijezda treba biti na našoj strani, da i kada se nešto pozitivno iz toga dogodi, to je čudo jedno! Svima nama je potrebno puno unutarnjeg mira koji je jako teško postići jer ne možeš misliti na sve koliko god se trudio.
O
Slazem se…i ne treba forsirati. Ja sam krenula u postupak u 6/2019 i endo mi je bio 6mm…bas sam bila pod stresom i rekla sam da odustajem na pola. Jednostavno se nisam osjecala kao da bi trebala ici dalje. Doktorica rekla nema problema kad budes spremna idemo. Tako sam odlucila sada, kad je prosao taj stres (radim u turizmu i sezone su nam lude).
Nema nikad garancije ali ne treba ni na silu.
Isto i meni rekli. Posle jednog stimuliranog i jednog FETa rekoh im treba mi pauza. Da se izduvam psihicki i fizicki. Tada mi je Dr reko bolje nemoj da pocinjes ako nisi spremna kako god. Kada osetis da je vreme, dodji.
Ja betu vadim 19., poceli su me jucer jajnici boljet kao pred mengu? Jel kome isto takosad slijedi valjdanajtjecanje ili beta ili menga 😬
Hormoni. Mora telo da reaguje. Mislim da je sve to normalno.
VM mene nista ne boli jer ni inace nemam simptome pred mengu ali po datumima meni je ciklus 30-31 dan i kako mi je ona rekla da betu vadim 19.2. to je 5 dana prije moje ocekivane menge. Tako da mi nije ni vrijeme jos za neke simptome 🤷🏼♀️
Marijamagda ja sam imala dvije vanmatericne i imam izrasline od nekakve upale koja se desila nekada davno. Bavim se zimskim sportovima, kupam se u zaledjenim jezerima - zivjeka sam u uvjerenju da se meni nikada nista nece desiti i da sam zdrava kao dren. Medjutim sad bez VTO nemam sansu za trudnocu jer nemam jajovode. Ostalo sve u redu i meni i mm. Samo su mi u prvom i za sada jedinom postupku nasli samo 6 jajnih celija iako sam imala preko 10 folikula. Od toga se dvije oplodile.. I Dr ni njima nije bio zadovoljan. Stimulacija mi je bila najslabija - bukvalno se nije desilo nista vise nego sto inace imam na folikulometrijama.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ide li ko sutra po betu ?😬
Ako test bude pozitivan, ja idem prekosutra.
Kako si ti?
Kikovica
Bome nikako, kao da idem na streljanje 😂
😂😂😂 drzi se...bice sve ok...sutra nazovi dr pa pitaj kad mozes opet. Jesu ti na jednom ili dva nosaca smrzlici?
Evo sam dobila. Trebam li svejedno vaditi betu?
Imam za dva puta još . Dva ne jednom i jednog solo 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji