Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milce3
    14. Veljača 2020. 10:27

Danijela93

Milce3

Danijela93

Milce3

Bog cure, drzim fige za sve cekalice 🤞🤞🤞🍀
    Ja sam danas bila da ispitam nekih imunoloskih ispitivanja, ali doktor mi je rekao da je ti cisto radi reda nakon biohemiskom i da nemoram ici.. Rezultate tek za 3 tjedna. Ovaj mjesec pauza, i naredni ciklus vracamo zamrznuti, bar tako mi je rekao.. Ja jedva cekam 🙏

Hej draga ti si imala biokemijska?
    Jel ti test pokazao pozitivno I Dali si dobila mengu u vremenu u kojem si uzimala tablete?

Jesam.. Ja sam uradila 12 dan nakon transfera, preko krvi ali je pisalo slabo pozitivni trag.. Onda za 2 dana sam uradila vrednost bete i ona je bila 25.. Doktor mi je cestitao i rekao da je kasna imolantacija, cak i pitala sam dali da uradim jos jednom za dva dana, rekao da nema potrebe.. Ja sam ipak uradila za dva dana i beta je pala na 7.. Prokrvarila sam tek 3 dana nakon prestanak terapije.
    Zelim ti svu srecu i da je beta velika 🍀🤞🙏

Meni je danas 22.dan od embriotransfera.
    Test Mi je pokazivao uvijek pozitivno I u nedjelju.

A u utorak I srijedu negativno.. Imam u ponedjeljak ultrazvuk PA cemo vidjet sta ce od toga svega ispasti.
    Mengu nisam dobila sad neznam kako to Dali Radi tbl ili pojma nemam jer neke cure su tu pisale da su dobile unatoc tbl.

Uglavnom kako je sudeno tako ce biti nadam se na kraju pozitivnom ishodu Mada neznam.. 🙏😕😉

Drzim fige 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀

Danijela93
    14. Veljača 2020. 10:34

Milce3

Danijela93

Milce3

Danijela93

Milce3

Bog cure, drzim fige za sve cekalice 🤞🤞🤞🍀
    Ja sam danas bila da ispitam nekih imunoloskih ispitivanja, ali doktor mi je rekao da je ti cisto radi reda nakon biohemiskom i da nemoram ici.. Rezultate tek za 3 tjedna. Ovaj mjesec pauza, i naredni ciklus vracamo zamrznuti, bar tako mi je rekao.. Ja jedva cekam 🙏

Hej draga ti si imala biokemijska?
    Jel ti test pokazao pozitivno I Dali si dobila mengu u vremenu u kojem si uzimala tablete?

Jesam.. Ja sam uradila 12 dan nakon transfera, preko krvi ali je pisalo slabo pozitivni trag.. Onda za 2 dana sam uradila vrednost bete i ona je bila 25.. Doktor mi je cestitao i rekao da je kasna imolantacija, cak i pitala sam dali da uradim jos jednom za dva dana, rekao da nema potrebe.. Ja sam ipak uradila za dva dana i beta je pala na 7.. Prokrvarila sam tek 3 dana nakon prestanak terapije.
    Zelim ti svu srecu i da je beta velika 🍀🤞🙏

Meni je danas 22.dan od embriotransfera.
    Test Mi je pokazivao uvijek pozitivno I u nedjelju.

A u utorak I srijedu negativno.. Imam u ponedjeljak ultrazvuk PA cemo vidjet sta ce od toga svega ispasti.
    Mengu nisam dobila sad neznam kako to Dali Radi tbl ili pojma nemam jer neke cure su tu pisale da su dobile unatoc tbl.

Uglavnom kako je sudeno tako ce biti nadam se na kraju pozitivnom ishodu Mada neznam.. 🙏😕😉

Drzim fige 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀

MA ja mislim da od ovoga nema nista Evo I Danas test negativan.
    Ali otici cu za svaki slucaj u ponedjeljak na ultrazvuk tek Radi reda 😊😂

kikovica
    14. Veljača 2020. 11:50

Drzite se Danijela i maltezer...ne znam jel imate smrzlica? Ako ima brzo mozete na FET ☘️

• maltezer
    14. Veljača 2020. 15:34

Kikovica
    Ja imam.
    Mogu li odmah ovaj ciklus u fet? Ili bi bilo dobro pauzirati? Ne da mi se bas čekati 😁

kikovica
    14. Veljača 2020. 17:06

maltezer

Kikovica
    Ja imam.
    Mogu li odmah ovaj ciklus u fet? Ili bi bilo dobro pauzirati? Ne da mi se bas čekati 😁

Jesu ti ovo bili smrzlici sada ili si bila na protokolu? 
    Ako su smrzlici mozes, a ovo drugo mislim da je bolje dva mjeseca.

• ZaZa
    14. Veljača 2020. 17:13

Curke, dan transfera se računa kao nulti dan?
    Kako ste se vi osjećale poslije transfera? Tipa 1., 2.; 3., 4. dana itd. Jel vas bolilo? Nešto pripadalo? Vidim da su neke imale simptome, neke uopće nisu imale. 

• maltezer
    14. Veljača 2020. 17:34

Kikovica Sad sam bila u protokolu. Čekaju me tri zmrzlića 🥰
    ZaZa ja nisam ništa osjetila do petog dana kad su me počeli rasturati jajnici, ne prestaje evo 9.dnt.
    Da, dan transfera je nulti.
    Do petog dana ništa živo nisam osjetila i bila sam super volje, neuobičajeno za mene. Muž mi je odmah rekao da sam sigurno trudna jer sam tako dobre volje 😂
    Sve mi je bilo smiješno😂
    Inače sam živcenjak i mrgud...

JECIKA
    14. Veljača 2020. 18:32

Zaza Kikovica imate li simptome? Kako se osjecate? Primice se i vasa beta 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• ZaZa
    14. Veljača 2020. 21:42

JECIKA

Zaza Kikovica imate li simptome? Kako se osjecate? Primice se i vasa beta

Pa mene je probadalo do danas. Danas malo manje. I na poslu mi je teško sjediti. Malo me probode s jedne, malo sa druge strane. Cice me još uvijek bole. Mislim da je to sve do hormona. Prvi dan sam teško hodala, baš sam morala sporo ići jer sam sve osjetila. 

• Rita30
    14. Veljača 2020. 22:48

Pozz curke, odavno vas čitam 😘 ja sam imala 15.12. 2019 biokemijsku i sad smo ponovo pokušali. Danas mi je 3dnt (2 smrzlića), za sad samo probadanje u jajnicima i jučer mi je ujutro na gaćicama bila neka žilica mala mala mala. Nezz šta bi to moglo biti 🤔 E da i cice me bole. Držim 🤞🤞🤞 svima. 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.