![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Ne moras...samo nazovi i reci da si dobila 😭😭...bas mi je zao 😞.
Ja sam se zeznula pa stavila dva na jedan nosac...s tim da mi je nakon transfera rekla da je moguce opet zalediti jednoga 🤷🏼♀️
Ajde, imas jos pokusaja 🥳🥳...bice nesto 🤩😅
Cure, pridružujem vam se i ja u iščekivanju bete. Transfer bio u subotu i već sam sada napola luda od iščekivanja, a betu vadim tek 28.02.
Kako vi prezivljavate te dane u iščekivanju bete? Radite li ili ste na bolovanju?
Cure, pridružujem vam se i ja u iščekivanju bete. Transfer bio u subotu i već sam sada napola luda od iščekivanja, a betu vadim tek 28.02.
Kako vi prezivljavate te dane u iščekivanju bete? Radite li ili ste na bolovanju?
Bok Tajtaj! Sretno 🤞🏻☘️
Ja sam inace doma zimi tako da cistim, peglam, kuham kao i obicno 😂😂
Zato nisam kupovala test ranije...danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂
Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂
kikovica, čestitaaaam 😊😊😊🎊🎊🎉
Koji ti je danas dan nakon transfera i koji po redu ivf? Ja sam sad prvi puta u postupku, pa sam znatiželjna. Nadam se čudu iz prve 😊😊
Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂
kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.
Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂kikovica,čestitaaaam 😊😊😊🎊🎊🎉
Koji ti je danas dan nakon transfera i koji po redu ivf? Ja sam sad prvi puta u postupku, pa sam znatiželjna. Nadam se čudu iz prve 😊😊
Hvala ti 😘! Danas mi je 7-mi dan nakon transfera 5-dnevnih blastica. Ovo mi je drugi (i zadnji) 🙈🙈. Imam sina od 9 god i vec 6 god smo pokusavali a kako imam adenomiozu rekla sam nakon ovog stavljam spiralu i gotovo je 😅
Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.
I da, čestitam ti od ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.
I da, čestitam ti od ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hvala Zaza 😘🤩
Pa i nisam, povremeno strecanje u donjem dijelu trbuha ali kako previse osluskujemo tijelo u tom periodu nisam to smatrala simptomom...i bolne grudi ali na dane i to cim sam pocela sa estrofemom. Jos ti je daleko beta...ne znam kakve inace imas simptome pred mengu ali i za njih mi je rano u tvom slucaju.
E da, ne znam jel to simptom ali sam prehladjena od dana br 1 😡
Sortiraj odgovore
Najstariji