Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maltezer
    17. Veljača 2020. 08:46

*dva nA jednom

kikovica
    17. Veljača 2020. 08:53

Ne moras...samo nazovi i reci da si dobila 😭😭...bas mi je zao 😞.
    Ja sam se zeznula pa stavila dva na jedan nosac...s tim da mi je nakon transfera rekla da je moguce opet zalediti jednoga 🤷🏼‍♀️
    Ajde, imas jos pokusaja 🥳🥳...bice nesto 🤩😅

17. Veljača 2020. 11:07

Cure, pridružujem vam se i ja u iščekivanju bete. Transfer bio u subotu i već sam sada napola luda od iščekivanja, a betu vadim tek 28.02.
    Kako vi prezivljavate te dane u iščekivanju bete? Radite li ili ste na bolovanju?

kikovica
    17. Veljača 2020. 11:28

TajTaj

Cure, pridružujem vam se i ja u iščekivanju bete. Transfer bio u subotu i već sam sada napola luda od iščekivanja, a betu vadim tek 28.02.
    Kako vi prezivljavate te dane u iščekivanju bete? Radite li ili ste na bolovanju?

Bok Tajtaj! Sretno 🤞🏻☘️

Ja sam inace doma zimi tako da cistim, peglam, kuham kao i obicno 😂😂

kikovica
    17. Veljača 2020. 12:10

Zato nisam kupovala test ranije...danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂

17. Veljača 2020. 12:19

kikovica

Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂

kikovica, čestitaaaam 😊😊😊🎊🎊🎉
    Koji ti je danas dan nakon transfera i koji po redu ivf? Ja sam sad prvi puta u postupku, pa sam znatiželjna. Nadam se čudu iz prve 😊😊

• ZaZa
    17. Veljača 2020. 12:19

kikovica

Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂

kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :(  Baš sam tužna. 

kikovica
    17. Veljača 2020. 12:22

TajTaj

kikovica

kikovica,čestitaaaam 😊😊😊🎊🎊🎉
    Koji ti je danas dan nakon transfera i koji po redu ivf? Ja sam sad prvi puta u postupku, pa sam znatiželjna. Nadam se čudu iz prve 😊😊

Hvala ti 😘! Danas mi je 7-mi dan nakon transfera 5-dnevnih blastica. Ovo mi je drugi (i zadnji) 🙈🙈. Imam sina od 9 god i vec 6 god smo pokusavali a kako imam adenomiozu rekla sam nakon ovog stavljam spiralu i gotovo je 😅

• ZaZa
    17. Veljača 2020. 12:22

ZaZa

kikovica

kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.

I da, čestitam ti od ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

kikovica
    17. Veljača 2020. 12:26

ZaZa

ZaZa

kikovica

kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.

I da, čestitam ti od ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Hvala Zaza 😘🤩
    Pa i nisam, povremeno strecanje u donjem dijelu trbuha ali kako previse osluskujemo tijelo u tom periodu nisam to smatrala simptomom...i bolne grudi ali na dane i to cim sam pocela sa estrofemom. Jos ti je daleko beta...ne znam kakve inace imas simptome pred mengu ali i za njih mi je rano u tvom slucaju.
    E da, ne znam jel to simptom ali sam prehladjena od dana br 1 😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.