![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂kikovica,čestitaaaam 😊😊😊🎊🎊🎉
Koji ti je danas dan nakon transfera i koji po redu ivf? Ja sam sad prvi puta u postupku, pa sam znatiželjna. Nadam se čudu iz prve 😊😊
Hvala ti 😘! Danas mi je 7-mi dan nakon transfera 5-dnevnih blastica. Ovo mi je drugi (i zadnji) 🙈🙈. Imam sina od 9 god i vec 6 god smo pokusavali a kako imam adenomiozu rekla sam nakon ovog stavljam spiralu i gotovo je 😅
Odlično! Vidiš, svemir se ipak potrudio da tvoja želja ne ostane neispunjena! Super, super. 😊😊😊 Kada ideš vaditi betu? Držim palčeve za veeeliku. Možda budu i blizanci. Hihi ❤❤
Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂kikovica,čestitaaaam 😊😊😊🎊🎊🎉
Koji ti je danas dan nakon transfera i koji po redu ivf? Ja sam sad prvi puta u postupku, pa sam znatiželjna. Nadam se čudu iz prve 😊😊
Hvala ti 😘! Danas mi je 7-mi dan nakon transfera 5-dnevnih blastica. Ovo mi je drugi (i zadnji) 🙈🙈. Imam sina od 9 god i vec 6 god smo pokusavali a kako imam adenomiozu rekla sam nakon ovog stavljam spiralu i gotovo je 😅
Odlično! Vidiš, svemir se ipak potrudio da tvoja želja ne ostane neispunjena! Super, super. 😊😊😊 Kada ideš vaditi betu? Držim palčeve za veeeliku. Možda budu i blizanci. Hihi ❤❤
Toga se najvise bojim 😬...stara sam i umorna zena 😅
U srijedu beta
Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.
ZaZa, nemoj biti tužna i prerano donositi zaključak. Ja vadim betu 28. i nemam apsolutno nikakve simptome, osim ovih od utrića 😁😁 Možda se bas iznenadimo 🤞🤞
Cekaj, kako da umetnem fotku ovdje? 🤔
Imaš skroz zadnju (desno) ikonicu koja te pita da uneseš sliku. Čekamooo 🤞🤞😊😊
Cekaj, kako da umetnem fotku ovdje? 🤔
Imaš skroz zadnju (desno) ikonicu koja te pita da uneseš sliku. Čekamooo 🤞🤞😊😊
Ne da mi to 🤦🏼♀️...ili sam luda 😂
Kikovica, dakle ja ne mogu uvećati tvoju profilnu da vidim skroz, ali i na ovako maloj vidim + ko kuća 😂😂😂 Jeeee! 🎊🎊 Tko će sad dočekati betu, ha?? 😂😂
Skuzila sam da se ne moze bas vidjeti na avataru ali plus je ko kuca 😍🥰...evo muz stize dome 🥳🥳♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji