Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    17. Veljača 2020. 12:28

Valjda dobro vidim 😂😂

kikovica
    17. Veljača 2020. 12:28

Cekaj, kako da umetnem fotku ovdje? 🤔

17. Veljača 2020. 12:31

kikovica

TajTaj

kikovica

Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂
    kikovica,čestitaaaam 😊😊😊🎊🎊🎉
    Koji ti je danas dan nakon transfera i koji po redu ivf? Ja sam sad prvi puta u postupku, pa sam znatiželjna. Nadam se čudu iz prve 😊😊

Hvala ti 😘! Danas mi je 7-mi dan nakon transfera 5-dnevnih blastica. Ovo mi je drugi (i zadnji) 🙈🙈. Imam sina od 9 god i vec 6 god smo pokusavali a kako imam adenomiozu rekla sam nakon ovog stavljam spiralu i gotovo je 😅

Odlično! Vidiš, svemir se ipak potrudio da tvoja želja ne ostane neispunjena! Super, super. 😊😊😊 Kada ideš vaditi betu? Držim palčeve za veeeliku. Možda budu i blizanci. Hihi ❤❤

kikovica
    17. Veljača 2020. 12:32

TajTaj

kikovica

TajTaj

kikovica

Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂
    kikovica,čestitaaaam 😊😊😊🎊🎊🎉
    Koji ti je danas dan nakon transfera i koji po redu ivf? Ja sam sad prvi puta u postupku, pa sam znatiželjna. Nadam se čudu iz prve 😊😊

Hvala ti 😘! Danas mi je 7-mi dan nakon transfera 5-dnevnih blastica. Ovo mi je drugi (i zadnji) 🙈🙈. Imam sina od 9 god i vec 6 god smo pokusavali a kako imam adenomiozu rekla sam nakon ovog stavljam spiralu i gotovo je 😅

Odlično! Vidiš, svemir se ipak potrudio da tvoja želja ne ostane neispunjena! Super, super. 😊😊😊 Kada ideš vaditi betu? Držim palčeve za veeeliku. Možda budu i blizanci. Hihi ❤❤

Toga se najvise bojim 😬...stara sam i umorna zena 😅
    U srijedu beta

17. Veljača 2020. 12:34

ZaZa

kikovica

kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.

ZaZa, nemoj biti tužna i prerano donositi zaključak. Ja vadim betu 28. i nemam apsolutno nikakve simptome, osim ovih od utrića 😁😁 Možda se bas iznenadimo 🤞🤞

17. Veljača 2020. 12:36

kikovica

Imaš skroz zadnju (desno) ikonicu koja te pita da uneseš sliku.  Čekamooo 🤞🤞😊😊

kikovica
    17. Veljača 2020. 12:40

TajTaj

kikovica

Imaš skroz zadnju (desno) ikonicu koja te pita da uneseš sliku. Čekamooo 🤞🤞😊😊

Ne da mi to 🤦🏼‍♀️...ili sam luda 😂

kikovica
    17. Veljača 2020. 12:40

17. Veljača 2020. 12:46

kikovica

Kikovica, dakle ja ne mogu uvećati tvoju profilnu da vidim skroz, ali i na ovako maloj vidim + ko kuća 😂😂😂 Jeeee!  🎊🎊 Tko će sad dočekati betu, ha?? 😂😂

kikovica
    17. Veljača 2020. 12:58

Skuzila sam da se ne moze bas vidjeti na avataru ali plus je ko kuca 😍🥰...evo muz stize dome 🥳🥳♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.