Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maltezer
    15. Veljača 2020. 15:08

😕😕😕😕😕 žao mi je svih nas

• Rita30
    15. Veljača 2020. 15:08

Jams1

Rita30

Danijela93

Jams1

Danijela93

Rita30

Pozz curke, odavno vas čitam 😘 ja sam imala 15.12. 2019 biokemijsku i sad smo ponovo pokušali. Danas mi je 3dnt (2 smrzlića), za sad samo probadanje u jajnicima i jučer mi je ujutro na gaćicama bila neka žilica mala mala mala. Nezz šta bi to moglo biti 🤔 E da i cice me bole. Držim 🤞🤞🤞 svima. 😘😘😘

Pozdrav..

Daj Mi reci sto se Tice biokemijske Dali ti je test bio pozitivan ili si vadila krv PA tako skuzila?

Kod biohemijske test je pozitivan, vadi se krv dva puta u razmaku od 2-3 dana. Ako beta se ne dupla , test je i dalje pozitivan ali embrion ne napreduje. Prekida se terapija, dolazi ciklus. Da nisi u postupku IVFa ne bi ni znala sta se desilo, jer bi ciklus dobila na vreme ili sa dan dva zakasnjenja. U prirodnom procesu zene uglavnom rade test kada ciklus vec kasni par dana

OK hvala ti. Posto kod mene vise test nije pozitivan sumljam da je biokemijska Onda.
    Idem sad u ponedjeljak pa cu sve znati

Vadila sam krv, beta je bila 25 a nakon 2 dana 29. Nije se uduplavala.

😢 Zao mi je. Isplaci se i idemo dalje. 😘

Tako mi je bilo prvi put, sad sam već u drugi postupak prošla pa čekam, betu vadim 23.02. A taj prvi put je bilo suza, al sad je dobro. Samo pozitiva 😘

• Marijamagda
    15. Veljača 2020. 15:43

Zene 
    Koliko  vam je amh hormon? 
    Jel obracaju paznju doce na njega?

• maltezer
    15. Veljača 2020. 15:53

Marijamagda
    Obraćaju , da, pokazuje ovarijsku rezervu kod žene. Važan je pri odabiru stimulacije.
    Moj je oko 14

• Marijamagda
    15. Veljača 2020. 15:57

Ali koje su to ref.vrednosti?
    Sta rade ako ti je amh bas nizak.....?
    Da li se tada pokusava ili te salju na donaciju?

• maltezer
    15. Veljača 2020. 16:08

Marijamagda
    Ovisi koliki je... 
    koliki je tvoj? Neki MPO doktori daju šansu i skroz niskom, a neki odbiju i preporuče donaciju.

• maltezer
    15. Veljača 2020. 16:08

Referentne vrijednosti ti pišu na nalazu , bar meni.

• maltezer
    15. Veljača 2020. 16:09

AMH pmol/L
    0.0-2.2                  Vrlo niske koncentracije
    2.2-15.7               Smanjena plodnost
    15.7-28.6             Zadovoljavajuća plodnost
    28.6-48.5             Optimalna plodnost
    >48.5                    Povećane koncentracije

• Marijamagda
    15. Veljača 2020. 16:13

Ja sam u vrlo niskim vrednostima 0,13 ali su skroz druge vrednosti.Sad ne mogu da nadjem ali je oprimalno do 5. Preko 7, 8 vec su policistocni jajnici. A veoma smanjeni su od 0,1 do 0,9. Vec od 1 je ok. Takve su vrednosti od prilike. Ja se javljam iz susedne drzave. I ne zmam kako rade kod vas. 
    Ima li neko iskustva sa donacijama ili je to zakonom zabranjeno?

• Marijamagda
    15. Veljača 2020. 16:15

Inace sam imala oko 2 emriona pri svakoj aspraciji.
    Osmocelijska ili sedmocelijska....i posto mi nije uspelo svih 5 puta, dr.mi je predlozila donaciju....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.