Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danijela93
    13. Veljača 2020. 12:04

Milce3

Bog cure, drzim fige za sve cekalice 🤞🤞🤞🍀
    Ja sam danas bila da ispitam nekih imunoloskih ispitivanja, ali doktor mi je rekao da je ti cisto radi reda nakon biohemiskom i da nemoram ici.. Rezultate tek za 3 tjedna. Ovaj mjesec pauza, i naredni ciklus vracamo zamrznuti, bar tako mi je rekao.. Ja jedva cekam 🙏

Hej draga ti si imala biokemijska?
    Jel ti test pokazao pozitivno I Dali si dobila mengu u vremenu u kojem si uzimala tablete? 

• maltezer
    13. Veljača 2020. 16:51

Je li neka ovdje imala simptome pms-a , ali bas ono jakog, bolove u jajnicima, glavobolju, nervozu... a ipak bila trudna???
    Je li moguće da to mogu biti simptomi trudnoće? 
    Svugdje čitam da je to moguće ali nikog da to potvrdi ...😔

• Jams1
    13. Veljača 2020. 22:15

Milce3

Ja sam danas bila da ispitam nekih imunoloskih ispitivanja, ali doktor mi je rekao da je ti cisto radi reda nakon biohemiskom i da nemoram ici.. Rezultate tek za 3 tjedna. Ovaj mjesec pauza, i naredni ciklus vracamo zamrznuti, bar tako mi je rekao.. Ja jedva cekam 🙏

Ja sam isto to radila. Imunologiju jos cekam. Danas mi stigli rezultati za Trombofilije. Tu je sve u redu. Nadam se da ce i imunologija uskoro. 

• Jams1
    13. Veljača 2020. 22:16

kikovica

Samo veselo cure…ako nije ovaj put bice neki drugi. Ja mislim da za sve postoji pravo vrijeme. Nije lako, ali ko je reko da je zivot lak. Cekala sam sina 10 godina i evo ga ziv, zdrav, lijep i pametan 😍. (Kaze moj tata: koliko smo ga cekali i bolji je triba biti 😂)
    Sada opet nakon 6 god pokusavanja nista, vec smo ostarili ali mozda tako treba biti. Nije gotovo dok sudac ne svira kraj…tako da igramo 🙋🏼‍♀️👯‍♀️

Hehehehe...i bolji je triba biti. Genijano 😂😂😂😂😂

• maltezer
    13. Veljača 2020. 22:25

Cure, 8 dan nakon transfera druga crtica se niti ne nazire... 😔
    Ono nekidan je bilo od Brevactida ,kao sto sam i sumnjala.... 😢

JECIKA
    13. Veljača 2020. 23:00

Maltezer jos malo sacekaj. Ja ipak ne priznajem negativan rezultat makar prije 10dnt

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Milce3
    13. Veljača 2020. 23:16

Danijela93

Milce3

Jel ti test pokazao pozitivno I Dali si dobila mengu u vremenu u kojem si uzimala tablete?

Jesam.. Ja sam uradila 12 dan nakon transfera, preko krvi ali je pisalo slabo pozitivni trag.. Onda za 2 dana sam uradila vrednost bete i ona je bila 25.. Doktor mi je cestitao i rekao da je kasna imolantacija, cak i pitala sam dali da uradim jos jednom za dva dana, rekao da nema potrebe.. Ja sam ipak uradila za dva dana i beta je pala na 7.. Prokrvarila sam tek 3 dana nakon prestanak terapije. 
    Zelim ti svu srecu i da je beta velika 🍀🤞🙏

• Milce3
    13. Veljača 2020. 23:20

Jams1

Milce3

Ja sam isto to radila. Imunologiju jos cekam. Danas mi stigli rezultati za Trombofilije. Tu je sve u redu. Nadam se da ce i imunologija uskoro.

Meni je doktor rekao da ovih ispitivanja nema bas dokaz da mogu da nastete implantacii.. Rekao mi je da uradim cisto radi psiha, da nesto ispitamo.. Al da nema veze, da nakon transfera svi primamo terapii za svaki slucaj.. To sto je bilo neuspjeh je tako trebalo da bude i da nastavimo sve dok ne uspjemo. 🍀

• maltezer
    13. Veljača 2020. 23:26

Trebalo bi se već nešto vidit jer su blastice...

Danijela93
    14. Veljača 2020. 00:22

Milce3

Danijela93

Milce3

Jesam.. Ja sam uradila 12 dan nakon transfera, preko krvi ali je pisalo slabo pozitivni trag.. Onda za 2 dana sam uradila vrednost bete i ona je bila 25.. Doktor mi je cestitao i rekao da je kasna imolantacija, cak i pitala sam dali da uradim jos jednom za dva dana, rekao da nema potrebe.. Ja sam ipak uradila za dva dana i beta je pala na 7.. Prokrvarila sam tek 3 dana nakon prestanak terapije.
    Zelim ti svu srecu i da je beta velika 🍀🤞🙏

Meni je danas 22.dan od embriotransfera.
    Test Mi je pokazivao uvijek pozitivno I u nedjelju. 

A u utorak I srijedu negativno.. Imam u ponedjeljak ultrazvuk PA cemo vidjet sta ce od toga svega ispasti.
    Mengu nisam dobila sad neznam kako to Dali Radi tbl ili pojma nemam jer neke cure su tu pisale da su dobile unatoc tbl. 

Uglavnom kako je sudeno tako ce biti nadam se na kraju pozitivnom ishodu Mada neznam.. 🙏😕😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.