Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    feli
    19. Siječanj 2020. 14:14

Hannicao kod kojeg si doktora bila u Ivf poliklinici?
    Koliko su konzultacije? Nemaju nikakav cjenik..😕

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

JECIKA
    19. Siječanj 2020. 16:22

Orci i Marija  srecno! Cekamo sa vama lijepe vijesti

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Orci
    19. Siječanj 2020. 16:26

Budvanka

Orci i Marija srecno! Cekamo sa vama lijepe vijesti

Hvala ti,,evo jos malo pa cemo znati...i nisam nesto optimisticna....al...opet.....nikad se ne zna!😂

H

JECIKA
    19. Siječanj 2020. 17:45

Orci

Budvanka

Hvala ti,,evo jos malo pa cemo znati…i nisam nesto optimisticna….al…opet…..nikad se ne zna!😂

Orci da li su tvoje stanice? Koji dan su ti vracene i koliko? Sta je generalno vas problemcic (ako postoji evidentan)? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Orci
    19. Siječanj 2020. 18:02

Budvanka

Orci

Budvanka

Hvala ti,,evo jos malo pa cemo znati…i nisam nesto optimisticna….al…opet…..nikad se ne zna!😂

Orci da li su tvoje stanice? Koji dan su ti vracene i koliko? Sta je generalno vas problemcic (ako postoji evidentan)?

Da,moje stanice.vracena 3 treci dan.....jedan osmostanicni i 2 sesterostanicna.
    Niski amh i godinice su nam ajmo rec problemcic...ostalo sve ok.

H

vuky
    19. Siječanj 2020. 18:05

Orci kako to 3? Meni je rekao najvise 2... Mislila sam da ne smije vratiti vise... Kad mozes test? Ces ga raditi?

• Orci
    19. Siječanj 2020. 18:14

vuky

Orci kako to 3? Meni je rekao najvise 2… Mislila sam da ne smije vratiti vise… Kad mozes test? Ces ga raditi?

Do sada uvijek vracali 2,ovaj puta 3....zbog vece sanse.
    Koliko znam u Hr.je maximum vracanja 3 ,iako je to cesce kod  starijih ako ih ima.
    Test ne znam dal da radim
    ..samo me deprimira...mislim da cu cekat betu u cetvrtak.....inace danas je 8dt.

H

• Marija26071989
    19. Siječanj 2020. 19:15

Budvanka

Hvala puno 🙏🙏 Orci sretno i tebi 💝💝🤞🤞

vuky
    19. Siječanj 2020. 19:32

Mene danas malo bole jajnici i ko grcici... ali mi he prerano za dobiti, i onda nada, a znam da nista ... :) samo da mi sad ne dode m prerano, po piku nebi smjela prije ned, a u petak sam narucena na pregled i dogovor za drugi ivf... uf... 

vuky
    19. Siječanj 2020. 19:33

( slucajno sam tu napisala )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.